Fót — Erdei Zsolt (38) élete egyik legfontosabb meccsére készül, és már túltette magát magánéletbeli válságán. A korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok a Blikknek adott exkluzív interjújában elmondta, békében válik el feleségétől, Arabellától (31), s a márciusi, az orosz Dmitrij Szuhockij (31) elleni csatára edz. Ha ott nyer, az 1 millió dollár (221 millió Ft) összdíjú torna első helyéért bokszol júniusban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Kedvelem ezt a fiút. Jó a hozzá állása a dolgokhoz. Remélem sikerül neki mindent elérni amit akar és sikerül olyan társra találnia, amilyenre vágyik. :)
Nagyon szép az a kisgyerek :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@bosszants: Ha valaki mostanában nősül és sok a pénze ez szinte már kötelező.
isaac
Francnak kell magyarázkodni. Elvált, kész.
KöBüKi
És Arabellácska gálánsan lehúzta Zsoltot.!
Sajnálom Őt de az élet már csak ilyen.!Egyszer csak eljöhet a nap amikor...
Láttam a vele készült interjút,és bizony az érző férfi szív elfacsarodott.!
Még mindig nagyon szereti,bizonyára harcol benne is a hideg ész és a szív szeretete!Nem irigylem,de drukkolok neki.!Ő még kezdhet új életet,bár hosszu ideig még minden nőben Arabellát fogja keresni még a negatívumok ellenére is.!!!
musicnummer1
Ez az Madár !!! Talpon maradni, a 200 millás házad is megmarad, a kisfiadnak meg lesz miböl felnöni !!!Gratulálok, és szívböl kivánom, hogy megnyerd meg az 1 milliót !!! Megérdemled !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.