Fricz Tamás nemzeti fociológus blogja Knézy Jenő, a Magyar Televízió sporttudósítója végre bombát robbantott: elege lett az elmúlt évtizedek kenegetős, hazugságra és mellébeszélésre épülő, „a jövő szép lesz”-szerű álságos mellébeszélésből. Kimondta azt, amit láttunk a pénteki román–magyar mérkőzésen: nincs magyar labdarúgás, s ha nem hagyjuk abba a több évtizedes hazudozást, akkor soha nem is lesz. Knézy Jenőnek igaza van abban, hogy ezt megtette (egy ideje egyébként már próbálkozik ezzel). S ezáltal ő nyújtotta a legjobb teljesítményt a román–magyar selejtezőn: szakított egy ócska paradigmával, mégpedig azzal, hogy folyamatosan azt hazudja a „magyarfoci” környezete a nyilvánosság előtt immáron legalább négy évtizede, hogy amit látunk, az „biztató”.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Polygoner
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Polygoner
"Harmadszor: Egervári Sándornak természetesen mennie kell, méghozzá lehetőleg tegnap. (Ezt természetesen neki kellene felajánlania, de egy olyan országban mit várunk, ahol Gyurcsány Ferike még mindig politikai tényező lehet?) A szürkeség és a színtelenség, a jellegtelenség ugyanis nem sok jót hoz. Számomra vele kapcsolatban a végső „lökést” az adta meg, amit a román–magyar második félidejének elején kellett látnom. Ugyanis elemi dolog lett volna, hogy az első félidő után szinte minden mindegy alapon felszántják a pályát a „fiuk”, s ehhez a motivációt az edző kell, hogy megadja az öltözőben. Ehhez képest döbbenetes volt látni, hogy a második félidő elején sem változott a játék képe, sőt. Vajon mit csinált a kapitány a szünetben?"
Juskos
Én már régen nem nézek magyar focit. Nem vagyok hajlandó a moslékot ételnek elfogadni, hiába akarják a moslékból élők elhitetni velem, hogy finom.
Ma megnézem az észtek elleni meccset, és az észteknek szurkolok. Remélem jól kitömik Egervári "mester" fiait, és ettől felnyílik azoknak a becsapott, reménykedőknek a szeme is, akik még kijárnak meccsekre. Ők tartják el ezt a kitartott csürhét!
Amatőr focit! És akkor kitömhetnek a románok itthon is, akkor is kijárok a meccsekre, lengetem a zászlót és rekedtre ordítom magam!
De hülye nem vagyok!!!
Dr. Felipe
Persze ha a csuti viktor is ott ül a lelátón akkor kicsi jenő is másképp közvetít, mert láttam ám tőle alányalizós közvetítést is a fideSSoton meccsen mikor a fényességes ott ült a VIP páholyban.
kecskes laszlo
Azért mondott Ő is ökörségeket. Pl aki rúgta az első gólt arra azt,hogy gólt rúgattak vele, vagy olyat,hogy hogyan lehet válogatott,mert még a válogatott terhelést sem kapta meg.Természetesen román játékosról volt szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.