A miniszterelnök a feleségével már délelőtt voksolt az önkormányzati- és EP-választáson. Orbán Viktor azonban utána sem ment haza, folytatta a kampányt.

Vasárnap sem hagyta abba kampánykörútját a miniszterelnök, aki miután leadta voksát, az V. kerületi Fidesz-irodába ment – tudatta a 24.hu az MTI információja alapján.

Kiderült: Orbán Viktor ide sietett, miután leadta szavazatát

A kormányfő tovább kampányolt szavazása után – Fotó: Facebook.com/orbanviktor

Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek elmondta, Orbán Viktor Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester társaságában kapcsolódott be a helyi fideszesek mozgósítási kampányába – írta meg a 24.hu.

Forrás: 24.hu, MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
sietett??? gurult, szószerint is! =))
Eladott Ország
Kínai nyelvű levélben üzeni a fidesz kire kell ikszelni, mert nekünk Magyarország közpénze az első!
x.com/janos_hary/status/1799330947092902228/photo/1
Orbanizáltam:...
x.com/i/status/1799090357767950465
simmering73
Elméletileg vasárnap véget kellene érjen a Fidesz-banda háborús félelemkeltése, de tartok tőle, hogy úgy fognak továbbra is frászt hozni az országra, mintha semmi nem történt volna. Hiszen bő másfél év van a következő választási kampányig, alighanem még csak lassítani sem fognak, taposnak tovább bele a rettegés mocsarába mindenkit, mert egyszerűen ez az érdekük. Ahhoz, hogy tovább és még többet lophassanak, hogy egyesek személyes érdeke teljesülhessen, akár porig rombolják az egész országot, hazudnak üvöltve, pofátlanul, keltik a pánikot, mert semmi nem számít nekik. csak a saját érdekük. Politikusok – mármint akik annak hazudják magukat, és akiket mi fizetünk akkor is, ha nem akarjuk, akkor is, ha börtönben látnánk őket, mert egy normális országban ott is lenne a helyük -, mindenféle politikai hátszéllel megtámogatott közszereplők, magukat művészként imádó megélhetési celebek és a propagandalapoknál tevékenykedő aljadékok gyártják a muníciót azért, hogy még többet kimarhassanak a Balatonból, hogy még több közpénzt kimarkolhassanak a közösből, hogy még több magyar munkaerőt adhassanak el bagóért a multiknak, még több termőföldet, ivóvizet mérgezhessenek meg jó pénzért, hogy soha, de soha ne lehessen megszabadulni ettől a piócahadtól, akik gátlástalanul szívják mindannyiunk vérét. Merthogy – most éppen ezt hazudják – csak ők tudják megvédeni az országot a háborútól.
www.kolozsvaros.com/2024/06/09/szanalmas-nepseg/
Eladott Ország
Hatalmat kaptak ostobaságból, tudatlanságból és gyűlöletből összefonva. A hatalommal visszaélve építgetik a maguk királyságát, hazugsággokkal, rágalmakkal, keretlegényekkel, megfélemlítésekkel bástyázzák körbe. A magyar nép érdekeire hivatkozva, kifosztják a magyar népet, hangos tapsvihar és éljenzés közepette.
x.com/janos_hary/status/1799311205913206841/photo/1
Akár hogy is próbálom nem sikerül a fideszt elfogadnom. Egyetlen olyan cselekedetük sincs, amivel egyetértenék. Az ország minden rétegét már kicsinálták, megalázták, orvost, nővért, tanárt, munkást, nyugdíjast, stb."...
x.com/janos_hary/status/1799334049938641314/photo/1
Eladott Ország
Béka' parti. Ma végre mindenkinek van esélye, jól tökön rúgni Orbánt és a nyaloncait. Ugorjatok be szavazni, húzd be az X-et a jó helyre és figyeld este, ahogy végre fáj neki, ahogy kiderül, a magyarok nem az ő alattvalói és csicskái és nem hülyék! Legyen végre jó ismét magyarnak lenni!
x.com/SzabadonMagyar/status/1799711959941874144/photo/1
A szektavezér nyilatkozott miután leadta voksát
x.com/i/status/1799726417737093451

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.