Visszajött a magyar pótselejtezős remény, miután Románia hazai környezetben kétgólos vereséget szenvedett kedden este Törökországgal szemben. A magyarok várható győzelmével ugyanis (a román meccs zárultakor Dzsudzsákék 4-1-re vezettek az észtek ellen) az Egervári-legénység átvette a második helyet a csoportban, előnye egy pont Romániával és Törökországgal szemben.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@entero: Drága cimbim! Tudod a tények makacs dolgok! És amit leírtam, az tény. Nézd meg a tabellát, a hátralevő meccseket és az erőviszonyokat. Erről írtam és ha már betámadtál, légy oly bátyám és másold ide, hol van a hozzászólásomban az ellenségesség, vagy a beléjük rúgás.
entero
@coyote3: Ne haragudj, egybe vettem a kettőtöknek szánt mondandómat, és nem emeltem ki külön, amit sheriffnek szántam. Sorry!
coyote3
@entero: Semmi baj, de melyik rész is szól nekem ? :)
entero
@coyote3: "abban kellene bízni, hogy képes lesz a csapat legyőzni a Hollandokat"
coyote3
@entero: És írtam én olyat, hogy ne bízz? :)
vidi500
@entero: "abban kellene bízni, hogy képes lesz a csapat legyőzni a Hollandokat"
Ennek semmi köze a válogatott sikeréhez, azaz a 2-ik helyhez. Ehhez a válogatott egész stábjának megszállottan céltudatos, kitartó felkészülése, munkája szükséges, kihegyezve magukat az adott mérkőzésre. Ez nem tőlünk függ, nem a mi bizalmunktól függ, a siker rajtuk, az ő munkájukon múlik. Mi legfeljebb csak reménykedhetünk, hogy eszerint fognak dolgozni, de mi a garancia rá, hogy így is lesz? Persze hiába a 2-ik hely, még egy további pótselejtezőt is meg kell nyerni. Hosszú még az út a VB-ig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.