Kedves olvasó, amit most lát, a világ és minden idők legrövidebb jegyzete: a magyar futballválogatottról szól, s a lényege az, hogy ezek a szerencsétlenek menjenek a p.csába. Ha bármelyik magyar szurkoló így végezné a munkáját, mint ezek az emberek, már régen hajléktalan lenne. Ennyi. Egyszer már leírtuk ezeket a sorokat Bukarest után, és azt hittük, soha többé nem lesz rájuk szükség. A holland 8-as közben kiderült, hogy de. Borzasztó. Mindenki takarodjon, ez a minimum.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Kedves cikkíró.

Nem jó, ha odamennek. Ott is ki fognak kapni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Ezeknek a falábúaknak kellene fizetni azért, hogy focizhassanak. Ezt a szar teljesítményt bármelyik, megye III-ban játszó csapat felülmúlta volna. Mind lelkesedésben, mind akaratban, ne adj Isten, eredményességben is.
RÁKOS
@martinpalermo: az is hülye aki el megy a mecsre
mátmar
Tele vagyunk futball akadémiákkal, szórjuk a pénzt a stadionokra, és egyéb focitámogatásokra. A csapatokban mégis egyre több külföldi játszik. Olyanok akiket a hazájukban a labda közelébe sem engedtek. Alig van olyan játékos akit az akadémiák neveltek ki. A jobbak mennek külföldre! Akkor minek ennyi pénzt beleölni a fociba? Neveljünk a külföldnek olcsón megkapható játékosokat? Ráadásul a labdát csak úgy tudják levenni elpattanás nélkül, ha előtte kiszúrják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.