Détári Lajos a Felsőtárkány szakmai igazgatója a SportKlub műsorában beszélt az internetes fórumokon őt érő támadásokról. Az internet tönkretette az egész világot.

"Az interneten a senkiházi, olyan emberek írnak be, hogy a nevüket se tudjuk. Az internet tönkretette az egész világot. Az, hogy bárki név nélkül akárkit kritizálhat, úgy, hogy nem meri leírni a nevét. Írja le, hogy Kovács Géza vagyok, itt meg itt lakom, ez a telefonszámom" – hangoztatta Détári.

Szerinte "Dzsudzsák eldönthette, hogy hova megy, én nem tudtam egyedül dönteni, ezt nem tudják megérteni, hogy ennek az országnak én voltam a legnagyobb bevételi forrása akkor?!" Détári Lajos ezért nem tudja elfogadni, hogy a válogatott labdarúgóhoz hasonlítják.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Abban igaza van egyébként hogy az internet sokmindent hazavágott
kokopelli
@dömdödöm: ..van egy-két sötét folt,amiről máig sem beszélnek az Eintracht Frankfurtnál!
Az eltünt millók,amiben a vezetőség is benn lehetett,a következő szezon előkészülete közben
máról holnapra "eltünése" és megbeszélés nélküli a feltünése görögöknél...!Nagyon sok homá-lyos magyarázat lógott akkor levegőben,és máig is!Senki nem tudja ma sem,hogy mi volt a simli!Schwarz-lóvé a DFB háta mögött,titkos megállapodások külfölddel az egyesülete nélkül
...stb...stb! Akkor még nem volt Internet,ergo mindenki csak filózott!..akkor 1988-at írtunk!
1magyar
Az ország szégyene hogy ennyire semmirekellő focisták ilyen nagy becsben, pénzben vannak tartva míg egy tisztességes dolgozó ember havi 100 ezret keres.
Remélem a következő miniszterelnök megszünteti a focit a támogatóival együtt.
Csizmás Kond
...az öndicséret mindig is gyalázatot jelentett a dicsekedőre...lettlégyen az bárki...
tulipan
Szerencsétlen senkiházi! Tönkre vágja SAJÁt VALAMIKORI HÍRNEVÉT!!! A közönség fizet, tehét, bárhogy FÁJ is, annak van igaza!!!
verőce21
@qxy: ('13. 20:21) Nemrég Genfben találkoztam a fiam egyik barátjával, aki éppen munkanélküli segélyen volt, mert a légitársaság ahol dolgozott, megszüntette ott az irodáját. Több mint 4000 Euro munkanélküli segélyt kapott havonta! Fél évig járt volna ez az összeg, utána csak csökkentett. De hamar elhelyezkedett egy sokkal jobban fizető állásba.
(Őszintén szólva, én csodálkozom, hogy van ember itthon, aki még munkát vállal, és beáll valahova napi 8-10 órában, hogy kihasználják. Nem beszélve még a munkába járás idejéről és költségeiről.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.