Na most talán valami elkezdődött a magyar fociban. Mezőkövesden 3-0-ra kapott ki a győri ETO a hétvégén, ezért a csapat vezetése úgy döntött, megbünteti a játékosokat – írta meg a Kisalföld.

A lap szerint a büntetés az volt, hogy a labdarúgóknak hétfőn le kellett adniuk szolgálati Audi gépkocsijaik kulcsait. Az autókat az Audi Hungaria Motor Kft. szerződésben rögzítve adja a klubnak.

Büntetés: elvették a luxusautókat az ETO focistáitól

A nem hétköznapi büntetésről szerette volna megkérdezni a Kisalföld Tarsoly Csabát, az ETO elnök-tulajdonosát és Ökrös Andrást, az ETO ügyvezetőjét, de ők nem kívántak nyilatkozni.

A címvédő Győr az újonc vendégeként elszenvedett vereséggel a hatodik helyre csúszott vissza a tabellán, egyúttal a bajnokság felénél kilenc pontra nőtt a hátránya az éllovas Debrecennel szemben.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
A jó k...a anyjukat a sok botlábú focistának ilyen luxus jár meg stadion, nekünk meg akik végigdolgoztunk 30 évet havi 22 ezres segély?!
Rohadjon meg aki ezt a helyzetet teremtette!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@összefogás: az autó az céges de gondolom a benzint sem ők vették .és nem az autót kell elveni hanem a jobbik lábukat mert minek is ha nem használják ezek a falábúak.
gabrella
Azért a vezetők pazarlása pld. stadionok halmaza, a bíróságon megáll egy közpénz elherdálása vád.
lajospapa
Fociedzőt kéne már váltani! A legfőbb fociedzőt!
nezelodo
Na legalább használták valami értelmesre az arany lábaikat!
kukac50
A képviselőktől is el kellene venni az autókat , és 49 ezerforintos munkabért adnék Nekik csak kegyelemből mert még ennyit sem érdemelnek,mert nem képviselik azokat az embereket akik bejuttatták Őket a parlamentbe.Nem tudnak cáfolni gondolkodni csak gombot nyomni olyan törvényekre adókra ami sújtja az embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.