A Nemzeti Sport Online információi szerint Fred Rutten lesz a magyar válogatott új szövetségi kapitánya. A lap szerint a jövő héten jelentik be a holland szakember érkezését.

A lap szerint Bölöni László volt az első számú jelölt, de nem tudtak megállapodni a felek, így Dzsudzsák Balázs korábbi edzőjére esett a választás.

Rutten érkezésével a 2008 és 2010 között a mieinket irányító Erwin Koeman után ismét holland szakember foglalhatja el a válogatott szövetségi kapitányi posztját.

Rutten a Twenténél kezdte edzői pályafutását, amely klubnál egész futballistakarrierjét töltötte. 1999 és 2001, valamint 2006 és 2008 között dolgozott az enschedei csapat élén, amellyel 2001-ben Holland Kupát nyert, majd a Schalkéhez került, amelyet a 2008-2009-es idényben irányított. A PSV-nél 2009 és 2012 között dolgozott, legutóbb pedig a Vitesse edzője volt. 2008-ban Hollandiában kiérdemelte a legjobb edzőnek járó Rinus Michels-díjat.

Bizakodásra adhat okot, hogy kezei alatt a válogatott talán legjobb, de egészen biztosan legdrágább játékosa, Dzsudzsák Balázs élete formájában játszott.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
A következő "áldozat" :-) Az ipse nem tudja mit vállal , nem adok két évet és a fickó karrierjének örökre vége :-)
Senara
Hozz magával 24 es keretet is akik Magyar Nemzeti színekben fociznak az ország dicső futball múltja öregbítéséért ?
dömdödöm
@Senara: igen .új nemzeti szinek narancssárga -fekete
vagy barna -fehér -zöld
dömdödöm
A Bölöni nem vállalta a Rutten cáfolja :-)
szerintem ne legyen szövetségi kapitány . Minek , fogják és megszervezik magukat
vagy az orbán megmonngya ki jácccik ebben úgy is elég jó :-(
törökbasa
Van már kiből válogatni,mert ha van akkor eddig miért nem mentünk jóformán sehova???Ha meg nincs kiből válogatni,minek a drága pénzért megalázni egy embert,feleslegesen ide hozni hogy utána megbukjon!!!Bölöninek, igaza volt,nem égeti magát a magyarokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.