A hajrához ért a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia új centerpályájának építése – írja a FourFourTwo. Az Orbán Viktor "kertje végébe" épített, 3500 néző befogadására alkalmas stadiont a tervek szerint tavasszal adják át. A korábbi képeken a füvesítés volt látható, a még korábbiakon pedig a daruk.

A keleti oldalon már majdnem kész a tető
pfla.hu/Beke NorbertA keleti oldalon már majdnem kész a tető
A VIP-páholy előtere
pfla.hu/Takács JózsefA VIP-páholy előtere
Elkészült a korlát a tribünöket összekötő folyosón
pfla.hu/Takács JózsefElkészült a korlát a tribünöket összekötő folyosón
A főépület egyik kupolája
pfla.hu/Takács JózsefA főépület egyik kupolája
Épül a sajtótájékoztató-terem
pfla.hu/Takács JózsefÉpül a sajtótájékoztató-terem

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Olyan lesz mint a Lenin szobor. Ezt is ledöntjük mert irritálja a népet. :) Ékszerdoboz. és benne vannak az ékszerek. A mi pénzünkön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@Vizual: ...két sor lemaradt, de azt már nincs kedvem újra írni...
verőce21
@világlátó: (12:06) Örülök, hogy megnyitottad az életed számomra (nem Te vagy az első, úgy látszik bizalmat sugárzok! :D), de a feltárt életutadban 100%-ig visszaigazoltad az általam "feltételezett" (23:58) lehetőségeid.
Terebélyes csoda lenne, ha a jövőben másképpen alakulna a sorsod!
Jó egészséget és hosszú életet kívánok mégegyszer! Áldott Karácsonyt!
világlátó
@verőce21: Én sem gondolom, hogy változni fog a sorsom. Az ember nem bújhat ki a saját bőréből. Elkopik minden, így az aktivitás is, különösen, ha csak ellenlábasokkal állok szemben. Talán mégis csak azoknak lesz igaza, akik azt mondják, kerüld a konfliktust, a stressz helyzeteket, csak és kizárólag azzal törődj, amivel fenntarthatod az egyre kevesebbel is beérő egzisztenciádat. Vigyázz jobban az egészségedre, örülj a napsütésnek, a madárdalnak, a kezed nyomán fejlődő növényeidnek, annak hogy a családodnak szüksége van rád, Ne kérd számon elkopott " barátaidtól " a távolodás okait, ők éppen úgy érzik magukat mint te és a többi " szocialista hagyaték ". Ne menj most már sem plakátot ragasztani, sem a tömjénfüstöt árasztó padsorokba, ha eddig nem mentél. Élj csendes alkotó békességben, hozz haza mindig egy kosár gyümölcsöt és tedd az asztalra.Ezentúl kelj korábban és kedveskedj a feleségednek egy teával, vágj egy szál rózsát a kertedben és tedd mellé a tálcára, ha már eddig nem tetted.Emlékezz ! " jóban , rosszban, egészségben, betegségben... " De azért olvass sokat, mert ha megkérdez az unokád, majd a dédunokád, értelmes választ tudj adni.
Kedves Verőce 21 valószinüleg még csak készülök erre az állapotra. Még rugózok egy kicsit, mert - mint írtam korábban - ha kiszállok, egycsapásra megöregszem és kimúlok ebből a világból.Pedig annyi ötletem és javaslatom volna még, de kaptam egy ima szöveget, ahol éppen azt kellene kérnem a mindenhatótól, hogy adjon türelmet azoknak, akiket az ötleteimmel akarok megajándékozni.
Neked is jó egészséget, békés , boldog Karácsonyt !!!
Fradigege
Ez is majd parlagon, lerohadva fog heverni, mint a Stadler pálya.
világlátó
A stadionoktól alaposan eltértem, de így alakúlt. A foci biztosan klassz dolog akár játszuk, akár nézzük.A többi sportág is ugyanilyen lehet, Amikor nézzük a pályán " dolgozó " sportolókat, talán nem is gondolunk arra, mennyi előkészítés, fizikai és pszichikai edzés, verejték, ezerszer elgyakorolt rugás, dobás, stb. van egy egy gól mögött.Ahány sportág, annyiféle vágy a sikerre. A vágy nem elég. Hit és akarat kell még és nem is kevés. Kitartás és újabb és még újabb próba és gyakorlás. Csak azok viszik sikerre, akik mindezt tudják és évekig keményen dolgoznak ezért. Lemondás és sok egyéb áldozatvállalás eredményeként lehet eljutni a csúcsra. Ez nevelés, szülői példamutatás, kedvező emberi és technikai feltételek, alapvetően jó testfelépítés, fizikai állapot, testméretek, izületek, izmok, csontozat, mentálhigiénés állapot, azaz a emocionális állapot, a veleszületett és a szerzett adottságok, képességek. A stadionok a felkészültség bemutatásának színhelye, mint a római birodalomban az arénák. Sok edzőterem, fedett és szabadtéri sportlétesítmény, a játszóterek mellett tornakertek, sport- és szabadidő szervezők, futópályák a városok mellett, sport- és kultúr parkok, kerékpárutak az erdők , mezők környezetében, egészségtudatos életre nevelés minden életkorban, egészséges táplálkozás, kevesebb kőolajszármazék élelmiszer, kevesebb szója, kevesebb kémiai adalékanyag, kevesebb agyontartósított vákuum csomagolású étel, húskészítmények kilóméter hosszúságban a plázákban. Mindez pénzbe kerül. Kevesebbet a stadionokra, többet az előbbiekre. A szintetikus izomnövelő szerekkel terminátor formájura felpumpált fiatalemberek helyett, egészséges, az atletikus férfiember formájára hasonlító, normális, összrendezett mozgású, járni, ugrani, futni, dobni, labdázni, fáramászni, kéziszerszámokkal dolgozni tudó, fiatalemberekre van szüksége a hazának, akik egészségesek, férfiemberekhez illő ruházatban, általános megjelenéssel, képesek élni ebben a világban, családot alapítani, gyermekeket nevelni,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.