A Nyugat.hu elment Felcsútra, hogy megnézzék a munkálatokat. Volt olyan helybéli lakó, aki azzal viccelődött, hogy Orbán Viktor majd hozza a géppuskát, ha a Fradi szurkolók érkeznek a településre. Fotókat is készítettek, amelyeken miniszterelnöki nyaraló és stadion egyszerre látszik. Még több képet itt talál!

Nyugat.hu
Nyugat.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Tudjátok mi jut eszembe? Van egy ember, akinek volt egy csapata és egy nagy-nagy stadionja egy kis faluban, ha jól emlékszem Akasztón. Most börtönben ül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lóherre
@darwin: Nem kell kisajátítania a stadion, hiszen az Ö TULAJDONÁBAN LÉVŐ TERÜLETRE
ÉPÍTIK A STADIONT. Mocskos, szemét BALTÁS VEZÉR!!!
percsi
Remélem minden héten lesz fradimecss!!!
darwin
@dr lóherre: Valahol olvastam,hogy egy része Orbánék nappalijában van.Akkor tényleg igaz?Az ilyen vad hírekkel általában nem foglalkozom,mert hihetetlen.De lehet,hogy mégis igaz ?
tivoli
@sport50: Ne ordíts, mert úgy jársz ahogy az öreg felcsúti mondta.
entero
@sport50: Az lehet, de nincs rá szükségem:-))
puki
Baszki a szocializmus alatt a párttitkár maximum az anyukája utcáját aszfaltoztatta le, vagy vezettette be a csatornát, esetleg kitataroztatta a házát. De ilyet még ők sem pipáltak, hogy valaki egy saját különbejáratú stadiont éppíttet magának a köz pénzén, miközben az ország 40%-a a szegénységi szinten, vagy alatta él. Azt hiszem ettől az embertől maga Kádár is csak tanulhatna, feltéve ha élne még szegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.