A DK elnöke szerint pártja a helyén van. Hogy a hangulat most nem nekik kedvezett? Ilyen van a politikában. „Az ellenzék összességében támogatottságában nagyjából ugyanott tart, mint egy évvel ezelőtt. Az ellenzék belső szerkezete alakult át” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc, a Spirit FM műsorában szerdán, miután múlt héten 33 pontban kiértékelte a DK számára kudarcos választást, és bejelentette, hogy nem mond le a párt éléről.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szegény Dzsoni és Árnika
Nem mond le a sorozatos kudarcok ellenére, ellenben minden hülye érvet felhozva mentegetőzik. Ismerős valahonnan?
Ebben a cikkben is annyi badarságot mond, hogy nekem kellemetlen ezt a sok óvodás szinten kiforgatott kifogást olvasni. Az összeset meg lehet cáfolni!
És az a fogalmazás, ahogy összerak egy mondatot...

Nemrég olvastam valakitől (mit is írt a hogyishívják), hogy Gyur... GyF egyetlen sikere a DK. És tényleg !!!

Az egyik "kedvencem": "Az elmúlt 14 évben elfáradt, reményt vesztett tömeg pedig ebbe kapaszkodott bele." - és ezt rezzenéstelen, már-már buta arccal volt képes úgy mondani, mintha neki semmi köze, felelősége nem lenne ebben.
A baloldal máshol is bajban van - értékek ide vagy oda - , de nálunk fokozottan. nem tudom máshol mi a baj, de nálunk - pár címszóval: unalmas, színtelen, szagtalan, távolságtartó, az "értékeiért" kiállni, megvédeni, közvetíteni nem tudó... (a sor saját ízlés szerint hoooosszan folytatható)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Szegény Dzsoni és Árnika: Részletesen, úgyis szeretsz fogalmazni.
Horizont
Igazat adok nem lehet egy pártba menni, hacsak úgy nem ahogy a fidesz és a KDNP.
Na de az meg kinek kéne? Gyurcsány a fidesz karaktergyilkosságának az eredménye. Kománypártinál és ellenzékinél egyaránt. Egyidősek orbánnal. Mind a kettő energikus volt hajdanán Gyurcsán ynagyon jó szónok volt és szociálisan érzékeny is. orbán nem. De mind a ketten mwegöregedtek. Elfáradtak, kihúnyt a tűz meg a fény is. Egyiknek se lett fontossági sorrrndje hogy mi a fontos kis hazánkban. orbán elment szélsőjobbra, harcol a démonaival és szarik az emberekre. Gyurcsány jobb állapotban van kicsivel. Mind a kettő elbaccott nekünk 14 évet az életünkből, ki így ki úgy. És ahogy Biden se képes belátni, hogy a csúcson kell abbahagyni hát ők sem. Mind a ketten rácsodálkoztak Magyar Péterre, pedig ha az EMBEREKKEL foglakoztak volna (néha) semmi meglepetés nem érte volna őket.
Lejárt a szavatossági idejük mind a kettőnek. Az úgynevezett "rendszerváltás " óta minden vezető politikus hibás, bűnös. Ki kicsit, ki nagyon. A hazánk a béka segge alatt dagonyázik velük sajnos már nem tudunk kimászni alóla. Vagy előre megyünk nélkülük vagy #mindmeghalunk#
Gyenge vigasz, hogy ők is velünk!!!
Annyit hozzátennék, hogy Gyurcsányt nagyon sokáig bírtam, orbánt soha!
CsipkeRózsa
@Horizont: 11:48

A két politikus között van egy lényeges különbség, talán a legfontosabb.
Gyurcsány jóindulatú másokkal szemben, együttérző tud lenni, a tehetsége nem volt elég egy ország vezetéséhez.

Orbán kimondottan rosszindulatú, gonosz ember, készakarva tette tönkre az országot. Nem tud létezni lopás, csalás nélkül.
Horizont
@CsipkeRózsa: Igen ezért írtam ezt: "és szociálisan érzékeny is. orbán nem"
Szegény Dzsoni és Árnika
@CsipkeRózsa: Mindent leírtam, amit Orbánról tudni érdemes - en bloc.
Több szót nem is vesztegetnék rá (meg a többi szó jelentős részét, amúgy is ki kéne sípolni - kb. így nézne ki (egy kis csavarral) : d4804za1f1gw.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/28/2017/03/IMG_2666-670x893.jpg

(fogalmazóként fogalmazni számomra nem lehetőség, hanem köteleség! :)
FLETÓ
@CsipkeRózsa: Igen!

"... a tehetsége nem volt elég egy ország vezetéséhez."

Tudta előtte is, de akkor miért nem hagyta Medgyessy-t 2006-ig, ő meg maradt volna ISM?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.