SANDJEFJORD – Élete legnehezebb napjaiban is szeretteire gondol Karl Erik Böhn (48). A magyar női kézilabda-válogatott norvég szövetségi kapitánya a sors kegyetlen fordulata után is felállt a padlóról: karácsonykor családtagjaival, barátaival ünnepelt, megajándékozta őket. S már azt is elhatározta, ha teheti, hazánkba is ellátogat. Pedig szenteste előtt egy nappal tudta meg a sokkoló hírt orvosaitól, menthetetlen, nincs gyógymód a betegségére.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Kívánom, hogy legyen urrá ezen a betegségén. Annyira szomorú ez az egész.
Tootsy
Fel lehet allni a leukemiabol is ha idoben jo kezelest kap a beteg. A parom 12 eve kuzd a korral, de mar a 3. evtol rakmentes, mar csak a szintentartasra fokuszal. Kivanom ennek a fiatalembernek, hogy mielobb felgyogyuljon.
martinpalermo
@Tootsy: Hello szia,borzasztó dolog ez--nektek és kívánom soha ne változzon férjednél:Eriknél sajnos a csontvelő átültetés után ,is találtak rákos elburjánzást.De ne adja föl,és nem is fogja tudom:((
martinpalermo
@martinpalermo: természetesen ,rossz irányban,ne változzon:)))@Tootsy:
Tootsy
@martinpalermo: Koszi az aggodast, O mar teljesen atertekelte az eletet, egeszen mas mar a fontos Neki, mint azelott. Kis dolgoknak is rettenetesen tud orulni, mindenkinek segit, akinek tud (nagyon sok rakosnak segitett, nagyon sokan javultak is a tanacsait kovetve,) es foleg semmin nem izgul, nem hagyja felhuzni magat semmilyen kicsi dolgoktol (igaz, a nagyoktol sem), igy elegge stresszmentesen elunk. Mindenkire jo hatassal van a kornyezeteben...:o))
martinpalermo
@Tootsy:szia Kedves---minden jó hír felőled örömmel tölt el.Nehéz, küzdelmekkel ,de boldogok vagytok--és nemes lélekre vall, ha egy férfiember ,keményen akar megoldani dolgokat--és energiájából másoknak is juttat.És sokat jelenthet neki személyed.Nagyon sok,boldogságot hozzon nektek az új év,egészséggel szerencsével,ilyen szeretetben! ölellek Gábor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.