Sőt, az első három közé sem került be a magyar középpályás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sokat nagyin sokat elmagyaráz

pedig valójában csak egy bugyuta sport híre, pontosabban csak hítecske, méh így feltupírozva is

A derék index.hu-s fiukák „Nem Szoboszlai Dominiket választották a szezon legjobbjának a Liverpool szurkolói” címmel keseregnek, panaszkodván a buta angol szurkolókra. Elsőre felmerült bennem, hogy csak viccelnek, de közben így fogalmaztak: „ kiszorult a legjobb három játékos mezőnyéből a szurkolói szavazáson. ”.
A dolognak külön pikantériát ad az a tény, hogy – magam is elmélkedtem, na jó poénkodtam, rajta – néhány napja a anfieldwatch.co.uk közölt egy értékelést a csapat évéről rangsorolván a játékosokat; azon 23-at, aki legalább 10 meccsen volt a pályán: Szoboszlai 20. lett!!
Külön poén, hogy a mostani „Mohamed Salah has been crowned winner of Liverpool's Standard Chartered Player of the Season for 2023/24. ” cikket (ez csak az első 3-ról tesz említést) keresvén beleakadtam egy másikba „DOMINIK SZOBOSZLAI GIVEN SHOCK WAKE-UP CALL
Dominik Szoboszlai endured a difficult evening in Hungary colours on Tuesday night as his nation’s 14-game unbeaten streak heading into Euro 2024 was snapped by Ireland. ”!!! =))
namihami
Semmi meglepő nincs a dologban! Az évados eredménye igencsak középszintű helyezést vetített/jelzett előre!
Az, hogy egy klasszissal gyengébb csapatban jobb volt, de kéremszépen---azért ezek mégiscsak a liverpudliak!
Az egész Szoboszlai tűznek nagyobb volt/lett a füstje, mint a lángja!
Mindenesetre---továbbra is Liverpool and ""You Never Walk Alone""!
simmering73
Be kell kéretni az angol nagykövetet és eligazítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.