A Hoffenheim magyar támadója közleményben jelezte, Pintér Attila irányítása alatt nem szerepel majd a nemzeti csapatban.

Szalai Ádám a Facebook-oldalán írta meg, nem kíván Pintér Attilával együtt dolgozni a válogatottban. Hozzátette, ha a kapitány személye változik, számíthat rá az MLSZ.

Kedves Szurkolók!

Az elmúlt hónapok eseményei és történései hatására nehéz döntésre jutottam. A 2013-ban tett nyilatkozatommal kapcsolatban a véleményem nem változott, így annak minden következményét viselem most és a jövőben is. A változatlan körülmények nem teszik lehetővé, hogy az Európa-bajnoki selejtező soron következő mérkőzésein a legjobb teljesítményt nyújtsam, így még a selejtező rajtja előtt hoztam meg döntésemet, amely szerint a jelenlegi szövetségi kapitány vezetése alatt nem kívánok a magyar válogatott rendelkezésére állni.

Ha a körülmények a jövőben változnak, és a Magyar Labdarúgó Szövetségnek szüksége lesz az eddigi karrierem során szerzett tapasztalatokra, természetesen a csapat rendelkezésére állok, és segíteni fogom.
Ezzel a válogatottbeli spekulációkat és a szereplésemet firtató kérdéseket lezártnak tekintem. Szeretnék a jövőben tiszta fejjel a karrieremre koncentrálni.
Döntésem végleges, válogatottbeli csapattársaimnak sok sikert kívánok a selejtezőben!

Üdvözlettel: Szalai Ádám"

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Hát milyen magyar ez! Nem hajlandó leégetni magát! Na majd lesz retorzió a vezírtől! Azonnal elvenni az állampolgárságát, kell az úgy is a román szavazóknak!
leszúrt rittberger
Kétszer is leírta, hogy "karrier", de én még akkor sem tudom, hogy ki a szent szar ő. Igaz, nem is nagyon követem a focit, de azért az egy számmal nagyobb arcméret így is érződik a levélen...

Valószínű, ezek a zselés hajú "karrierista" páva-focisták ugyanúgy felelősek ezért az egész hígfosért, mint a vezetőik, úgyhogy nem kell nagyon megsértődni egyik oldalon sem.
lonzofonzo
A magyar foci olyan mint a qurmanyunk: igeny es valosag nagyon messze all egymastol...es meg finoman fogalmaztam...
Dr. Felipe
Miféle karrierről beszél ez az idióta. Egy német falusi csapatban játszani már karrier?
dzurinda
@Dr. Felipe: Egy német Bundesliga I-es csapatban játszani igenis karrier, jelenleg nem sok játékosunkról mondható el, hogy valamelyik topliga első osztályában játszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.