A Magyar Labdarúgó-szövetség, azt remélve, hogy foteldrukkerből jó néhányan átvedlenek nézőtéri szurkolóvá, kérte az NB I-es mérkőzéseket sugárzó csatornákat, hogy csökkentsék a közvetítések számát – írja a nemzetisport.hu.

Csökkentené a tévés közvetítéseket az MLSZ, hogy többen járjanak meccsekre

Fotó: sport1tv.hu

Ha ez megvalósul, legkésőbb a 2016–2017-es bajnokságban már úgy alakulna a program, hogy pénteken egyáltalán nem lenne meccs, míg szombaton és vasárnap is csak egy-egy találkozó kerülne képernyőre.

A tervezett változtatások két kérdést is felvetnek. Az egyik, megéri-e a televízióknak, hogy ugyanazért a közvetítési pénzért kevesebb meccset adjanak. A másik, hogy ha nem jön be az MLSZ számítása, és a tévés meccsek csökkenése nem vonja maga után a nézőszámok jelentős emelkedését, akkor tovább csökkenhet a magyar futball reklám- és marketingértéke, illetve még többen fordíthatnak végképp hátat a magyar labdarúgásnak.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Hogy ez mekkora ötlet! És alkalmazható más területen is!

Be kell tiltani a PAX Tv-t, hogy többen járjanak templomba, nem pedig a boltokat bezárni vasárnaponként.
:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Nem komplett az MLSZ! Nem fognak többen járni ilyen katasztrofális meccsekre,inkább hagyják a fenébe a honi focit. Akkor a csúti dagadt foci őrült mit fog csinálni a stadionjaival?
csergolec
"A Magyar Labdarúgó-szövetség, azt remélve, hogy foteldrukkerből jó néhányan átvedlenek nézőtéri szurkolóvá,"

Mint érintett szólok hozzá:nem fogok "átvedleni",inkább több spanyol,német,angol,stb,meccset fogok nézni.A hazai meccseknél sokszor 15-20 perc után elkapcsolók,mert idegesítő nézni mit szenvednek össze a labdával,nem a foteldrukkerekben van a hiba,hanem a hazai fociban,talán azon kellene változtatni.
eugen4402
@silber13: A magyar foci feledésbe merül, a stadionok pedig bővítik az eladó stadion-piacot. Jelenleg az akasztói Stadler-objektum szerepel a kínálati listán, potom 220 millióért akárki megveheti. A hülyének is megéri. De csak annak.
Jankó123
Hogy ez mekkora ötlet! És alkalmazható más területen is!

Be kell tiltani a PAX Tv-t, hogy többen járjanak templomba, nem pedig a boltokat bezárni vasárnaponként.
:-)))
Yeromos
Az fel sem vetődött bennük, hogy azért nem járnak meccsre az emberek mert a magyar labdarúgás a minimális elvárható szint alatt van. (egyszerűbben SZAR)
Ez az idióta meg csak tolja bele a 100 milliárdokat.
Megépült egy csomó stadion a játékosokat agyon fizetik, javulás meg NULLA, Például a felcsuti focisuli fennállása óta egyetlen nemzetközi szintű játékost nem nevelt.
sokanvagyunk
A foteldrukker ugyanúgy fizet a közvetítésen keresztül... Ugyanakkor nem veri szét a stadiont, a vonatot, buszokat nem kapja szét - maximum a tv repül ki az emeletről, de ez igencsak elenyésző eset. Talán írni se kellene az újságoknak a fociról, meccsekről, az összefoglalók meg végképp megölik a 90 perc hangulatát.
Ez egy magyar találmány, MLSZ, csak így tovább! :)
Senara
Veszteséget termelnek a stadionok, ezt találták ki :-))) Fogadok nem fognak többen kijárni . "Kenyeret és cirkuszt" , cirkusz nem kell inkább kenyérre költik .
rakoczi
Előbb-utóbb majdcsak el fogjuk érni a kötelező stadionba járást, mert egyrészt van már rá időnk, hiszen nem tudunk "plázázni", másrészt meg valamivel igazolni kell a stadion építések létjogosultságát !!!... Jaaaaa, hogy ahhoz minőségi foci is kellene ??? ... Ugyan minek, hiszen ez nem a futballról szó ??? :(
sokanvagyunk
Szepesi György és a detektoros rádió volt a foci legnagyobb ellensége, onnantól számítható a folyamatos nézőszám csökkenés :)
verum
Ugyehogy kellenek azok a stadionok?
Stadionokat akarok, stadionokat, stadionokat akarok!
pbalage
@Jankó123: van az a másik szar is, a horgász-vadász tévé. Például én is többet járnék vadászni, ha nem tukmálnának állandóan ilyen virtuális ökörségekkel.
Dr. Felipe
Én a tévében sem nézem ezt a szart már jó pár éve. Mikor az első zseléfejű, tetovált karú hülyegyerek megjelent a pályán aki úgy nézett ki mint akit leszart a tehén, na nekem akkor lett elegem ebből a szar magyar fociból. Azóta a helyzet csak fokozódott.
papa.49
@Dr. Felipe: Kurvára egyet értek veled, valamikor régen nem múlhatott el a hétvége meccsre járás nélkül, de ez már a távoli múlt...
papa.49
@Horizont: Úgy bizony dugig volt a Népstadion vajon miért is mert volt foci...
m.macskosz
@pbalage: Pfuj! Egy falkában tömjénzsolttal?! Akkor már inkább az adásszünet!
Villon
Fogjatok le, vagy adjatok rám zubbonyt, mert valami miatt rángatóznom kőll!
És televízión mekkora a nézettsége ennek az eseménynek?
Hát mindjárt szétröhögöm az agyam!!
Lackó50
A közvetítésekért komoly milliókat fizettek. Ha ezt elveszítik, akkor majd a jegyárakon akarják behozni??? Én gyerekkoromban voltam utoljára meccsen. Akkor még szaladgáltak a pályán a labdával. Most az ellenfélnek adják át. De a TV-t is elkapcsolom, ha ilyen közvetítés van.
alte trottel
Ha netán kedvem szottyan egy igazi hajtós, komoly meccset nézni, akkor kibattyogok a Taksony–Hidaskürt derbire!
rosalinda57
Ahhoz, hogy a ráfizetős stadionok megteljenek drukkerekkel, ahhoz mindenkinek a jövedelmét emelni kellene, no meg nem kisasszony-futballt játszani. A 60-as években 2 meccs is volt vasárnap és akkor 75 ezer néző volt a Népstadionban. ( Pedig még kisvasút se közlekedett a környékén:)
egon1
Én csak egy nem értek meg,Nyilasinak ennyit ér a Magyar futball jövője...!!! ugye Tibi van annyi pénz,amiért te is belesz..rsz.,a jövőbe ! .Ráadásul ha jól tudom ,(MLSZ.honlap),nagyon komoly lóvét vágsz zsebre..!!!És akkor te szak-értesz ,hülyíted az amúgy is megvezetett,futball szerető embereket.!!! na ...ez a GAZEMBERSÉG !!!
pbalage
@m.macskosz: a hangyafocit is imádom, mikor az megy a tévében, órákig tudnám bámulni, mikor az a sok kis fekete pötty a fehér pöttyökkel hadakozik.
Sose nyer egyik se.
pistapapa
Ezek olyan buták,hogy az már fáj.Angliában,Németországban,Spanyolországban talán nem közvetítik a mérkőzéseket? Tele vannak a stadionok.Miért? Mert van foci. A szurkolót a zord idő sem tartja otthon,ha jó a foci.
mate03
@Senara: Főleg úgy hogy vidékről egy válogatott meccsre,vagy egy Fradi Újpest meccsre nem tudunk föl menni,mert nincs szurkolói kártyánk! A tenyér szkennerről már nem is beszélve! Attól hogy kevesebb meccset ad a TV,még nem lesznek többen a stadionokban,még ezt az Kubatov által kitalált rendszert vissza nem vonják!
sentinel216
Hamarosan be kell írni a szocialista, akarom mondani NER brigádnaplóba, hogy hányszor vett részt a brigád csoportos focimeccs látogatáson. Az erre kapott pontszámok alapján a brigádtagok, csökkenthetik az adójukat, vagy kapnak kedvezményre jogosító Erzsébet kártyákat.
karma1
Nagyon jo otlet! Nemcsak a focinal kene ezt tenni, hanem peldaul ne adjanak le szindarabokat, - az emberek rohannak majd a szinhazba! Ne adjanak le filmeket - dugig lesznek a plazak mozijai (ugyanezert szunjenek meg a videokolcsonzok is!), hireket se adjanak, mert egyszerubb, ha az emberek kimennek az utcara, egymast kerdezgetni. Ugyanezert menjenek ki az idojarast is megnezni: ha vizesek lesznek, esik az eso, ha sut a nap, akkor nyar van...

Tulajdonkeppen akkor mi a sz@rnak olnek a TV-allomasokba ennyi penzt? Egyaltalan: minek, kinek kell akkor a TV?
m.macskosz
@karma1: Tudod, nagyon veszélyes dolgokról beszélsz, kedves Karma!
Ki tudja, hogy kijaf@ßomtompika internetes agymenésének mi lesz a konklúziója?!
zöldszem
@m.macskosz: tegnap, 17:40
Pedig mióta nem jársz vadászni, vannak változások. Így próbálják vissza csábítani az olyanokat mint te!:)))
kepkezelo.com/images/frsrbxa075wyhpk1qm1.jpg
m.macskosz
@zöldszem: Kaptál egy tetsziket, de érdeklődöm, mi közöm hozzá?
- Én nem vadászom, sőt, nem is rokonszenvezem a vadászokkal.
- Miért gondolod, hogy vonzanak vadászruhás lyányok? Nő vagyok. :)
zöldszem
@zöldszem: Hú bakker nem is neked akartam, hanem@pbalage: -nek.:))))))))
zöldszem
@m.macskosz: Valami meg hibbant írtam, és saját magamnak válaszoltam!!:))))
zöldszem
@pbalage: tegnap, 17:40
Pedig mióta nem jársz vadászni, vannak változások. Így próbálják vissza csábítani az olyanokat mint te!:)))
kepkezelo.com/images/aqvk4f48wlnms28r6ixl.jpg
m.macskosz
@zöldszem:Vigasztalódj, én ma reggel épp a fészen mosakodtam ilyesmi miatt...:)
Sőt, küldtem már magamnak E-mail-t is.
karma1
@m.macskosz: Ertem,... Jaj nekem, ha twittertomi ezt az otletemet atveszi,... Viszont majd akkor is kell a nepnek a szorakozas, : legfeljebb majd kotelezove teszi a twitterezest, es minden twitterben minimum 1-szer elo kell fordulnia a f@sz vagy a b+ szavaknak, kulonben nem er...:o(( Hat most elszomoritottal... Pedig en is vagyok olyan okos, mint a Nyilasi, csak en ezt a tanacsot ingyen adtam...:o(((
karma1
@m.macskosz: Remelem, megdicserted Magad a feszbukon,... Olyan jo, ha az embert ISMERETLENEK is szeretik, hihi,...:o))
karma1
En tudok peldaul "fotelporszivozni", - amikor egy evig nem tudtam jarni egy labtoresbol kifolyolag, akkor egy gurulos irodaszekre ultem, es a jo labammal hajtottam magam, a kezemben a porszivoval,... Nem nagyon lehetett ilyenkor otthon senki sem, mert eleg veszelyes vallalkozas volt, a vegere olyan rutint szereztem, hogy F1-kent szaguldoztam a lakasban. (A futasgatlot - jarokeretet- meg a korhazban megutaltam; nem tudtam vele megfordulni.)...:o(((
levarosbukta
Ezek bolondok! Miért fizetne azért valaki amit a tv-ben relatíve ingyé' megnézhet. Ezzel szerintem nem fogják beterelni a fizetős meccsekre a jó népet!
m.macskosz
@levarosbukta: A magyar focit én akkor sem nézném, ha fizetnének érte!
Se a pancsó arénában, se a tévében!
karma1
@m.macskosz: Na, akkor Veled csak a letszam lesz ki,...:o(( Micsoda egy "hazaleany" vagy Te? Ugy latszik, Neked semmi se jo...:o((((( Pedig a Nyilasi ugy megvolt elegedve az otletevel,... Lehet, hogy nem is egyedul talalta ki! Most elrontottad a jatekat,...:o))))

Orulet, amit ezek korul a stadionok, meg a magyar foci korul kevernek minden szinten! Mikor lesz ennek vege? (Mar a keveresnek,... Mert a magyar focinak mar az emleke sem el, nemhogy a magyar foci...:o(((
m.macskosz
@karma1: Bevallom, általában nem vagyok sportrajongó, de azért egy-két focimeccset megnéztem, még élőben is. Na, de amióta a nézőközönség olyan, amilyen, a futball meg dettó, nem vágyom erre az élvezetre. Tegnap pl.hazafelé jöttem a dolgozómból és egy rakás zöld-fehér ruhással volt szerencsém találkozni. Fényes nappal, 35 C fokban fütyülős barackos üveggel a kezében némelyik, de egyik sem volt szín józan...
havasigyopár
Ha csökkentik a TV közvetítéseket, még ennyire sem fogja érdekelni az embereket a foci!
karma1
@m.macskosz: Frencvarosi vagyok, nehanyszor voltam kint az Ulloi uti stadionban, FTC-MTK-n, de biztosithatlak, sem futyulos, sem szilva, sem cseresznyepalyinka nem volt a kezunkben, es ha valami naiv MTK-s beult a B-kozepbe, azt sem oltuk meg, hanem jot rohogtunk rajta, hogy milyen hulye volt... Nem volt eroszak, rendorrel csak az utcan talalkoztunk, akik segitettek a nem tul nagy fogalmat terelgetni...
m.macskosz
@karma1: Közel hat éves volt a nagyfiam, amikor Sopronban voltunk a céggel, kvázi brigád buli volt, ma csapatépítő tréningnek hívják..Nos, együtt ebédeltünk a szálloda éttermében a soproni focista fiúkkal. A gyerekem egy roppant népszerű srác, -akkor főleg az volt-, a fiúk mindjárt meghívták desszertre, bájcsevejre, no és megkérdezték, hogy melyik focicsapatnak szurkol csepeliként. A kölyök meg büszkén rávágta, hogy a Fradinak!
(Az apja ugyanis franzstadti volt.) Szóval, nem mindig volt gusztustalan az, ha valaki szerette a focit, volt kedvenc csapata...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.