A magyar labdarúgó-válogatott 4-0-ra legyőzte a litvánokat a debreceni Nagyerdei Stadionban rendezett felkészülési mérkőzésen. 

Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a litvánok elleni felkészülési mérkőzés előtt hangsúlyozta, hogy számára az eredmény másodlagos, a fő cél, hogy jó ritmusban, jó hozzáállással futballozzanak.

Harminc perc alatt lerendeztük a litvánokat

A lendületre, és az küzdeni akarásra nem lehetett panasz az első félidőben. Ráadásul a gólok terén sem szerénykedett a magyar válogatott, s félórányi játék után pontot tett az ügy végére. A vezetést Stieber Zoltán szerezte meg: a középpályás az első gólját érte el a nemzeti tizenegyben. A Hamburg játékosának találata után előbb Dzsudzsák szabadrúgásból, majd Nikolics akcióból volt eredményes. A kegyelemdöfést Priskin Tamás vitte be, így 4-0-s hazai vezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok. Az első félidő hőse a debreceni kedvenc, Dzsudzsák volt, aki a gólja mellett három gólpasszt is kiosztott.

A csapatok összeállításában igen, az eredményben azonban nem történt változás, így a magyar válogatott magabiztos, 4-0-s győzelemmel hangolódott a jövő szombati Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.