Közleményt adott ki a Magyar Válogatott szurkolói csoportja, azaz a Carpathian Brigade. Mint írják, úgy döntöttek nem mennek be a románok elleni mérkőzésre. A Magyar Labdarúgó Szövetség július eleji ülésén úgy határozott, a Magyarország–Románia Európai-bajnoki selejtezőmérkőzés megtekintéséhez nem szükséges szurkolói kártya. Az akkori döntést ekképp indokolták: Az MLSZ vezetése örömmel állapítja meg, hogy a válogatott közelmúltbéli eredményeinek is köszöntően a megszokottnál is nagyobb várakozás előzi meg a Dárdai-legénység románok elleni meccsét. Annak érdekében, hogy – az eredménytől függetlenül – pozitív sport- és szurkolói élményben legyen része az országnak, társadalmi összefogás szükséges. A nemzeti csapatnak ezen az igen nehéznek ígérkező mérkőzésen szüksége lesz a szenvedélyes, és az európai értékeket tiszteletben tartó buzdításra. A szövetség pozitív döntése, úgy tűnik, nem hatotta meg az ultrákat. A mai nap a Carpathian Brigade, azaz a magyar válogatott szurkolói...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commneter
"A Magyar Labdarúgó Szövetség július eleji ülésén úgy határozott*, a Magyarország–Románia Európai-bajnoki selejtezőmérkőzés megtekintéséhez nem szükséges szurkolói kártya**.
Az akkori döntést ekképp indokolták:
(...) a megszokottnál is nagyobb várakozás előzi meg a Dárdai-legénység*** románok
elleni meccsét."

Kérdések:
- Kit köt ez a határozat" a dilibogyón kívül?!:O
- Na, akkor a kártya** annyit is ér, s gyanítom, ettől nem lesz jobb az MLSZ lapjárása!:S
- Ha nem áll fenn az indok, kvázi érvénytelen a határozat is!:U.o

Konklúzió: jól határoztak az Ultrák!: ^^
- Hiszen, mind az MLSZ, mind pedig határozata; csak egy "kalapc@rral" versenyképes!:&

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.