A játékosként világ- és Európa-bajnok Andreas Möller is csatlakozik a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharcra készülő magyar labdarúgó-válogatott újjáalakuló szakmai stábjához.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának keddi beszámolója alapján Bernd Storck szövetségi kapitány a sorsdöntő mérkőzések előtt alaposan átalakította stábját, ugyanis távozik Szabics Imre pályaedző, Andrusch József kapusedző és Sallói István megfigyelő is. A Bajnokok Ligája- és UEFA Kupa-győztes Möller mellé a nemzetközi játékos múlttal rendelkező Szélesi Zoltán, illetve Holger Gehrke kapusedző csatlakozik a válogatotthoz.

Az Eb-pótselejtező első felvonására november 12-én Oslóban kerül sor, a visszavágót három nappal később rendezik a Groupama Arénában.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
A "pótselejtező" megjósólható pofofára esése után meg ezt az egész bandát kéne kirúgni. De legfőképp azokat akik erre a bohóckodásra pénzt adnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@kkalman: Ezek csak odáig értek el hogy a díványokat cserélgetik)))))))))
perfekt
@zöldszem: szia 7:00 ra----Igaz mit írtál.
verőce21
Szerintem már korábban kellett volna, de a kuplerájban nem a bútorokat kell cserélgetni.
(A magyar foci olyan, mint a MASZOP tábor, nem talál magára!)
Knapp75
@verőce21: Csak mondjuk a "MASZOP tábort" nem tömik folyamatosan közpénzből.

Egyébként ez egy "szerencsés" lépés, mert egy "esetleges" pótselejtezős bukta után így már most egyértelmű, hogy Storck lesz a hibás.
(szerintem a hazai "szakma" még egy továbbjutás esetén is össze fog zárni, mert zsíros állások csúsznak ki a kezükből egy ilyen tisztogatásnál)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.