Mint megírtuk, a szombati 100 méteres női pillangóúszás egyik előfutamában ifjabb Knézy Jenő a négy másik versenyzőével ellentétben "elfelejtette" kimondani a későbbi győztes, Yusra Mardini nevét.

A lány egyébként szíriai menekült, és az olimpiára már Németországban készült fel.

Knézy technikai okokra hivatkozott, és arra, hogy szerinte ez a futam egyébként sem érdekelt senkit.

Tényi István, a feljelentéseiről híres Fidesz-tag a Médiatanácshoz fordult, mert szerinte okkal vetődhet fel a gyanú, hogy

a közszolgálati média riportere nem tett eleget a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményének, amikor a 100 méteres női pillangó egyik előfutamát megnyerő Yusra Mardini nevét sem az indulók felsorolásakor, sem célba éréskor nem említette meg, noha a NOB kezdeményezésére olimpián először indul menekültcsapat

- írja a 24.hu.

Tényi a hivatkozott törvényi előírások alapján hatósági állásfoglalást, illetve – ha szükséges – hatósági vizsgálat elrendelését kérte.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pmol322
Bízok benne, hogy ezentúl, ezen éles és vájt fülű újságírók, MINDEN kihagyott név, és információt figyelnek, és mint minden, hazát, és MAGYAR HITET, ÉS KULTÚRÁT mellőző írásaiban, beszámól az elhalgatott ÖSSZES INFORMÁCIÓRÓL! Kapásból, öt futamból írhatnék kihagyott sportolót. Ők nem ugyan olyan fontos résztvevők az olimpiai viadalokon? Vagy gondolkodjunk ésszel, megint migráns simogatóék, keverik a kártyát? Tudom ez az ifjú, és tehetséges hölgy egy, a pár tucatból, aki becsülettel, és hittel harcol. De a sok százezer férfi? Ők, a mi kultúránk szerint, -értem itt a magyar történelmünket-, fegyverrel a hazát illene védeniük, s nem európában nőket molesztálniuk, miközben európai haderők és a szövetségeseik, és orosz katonák halnak meg, az ők szülőföldjeiken, és a hösi halottait gyászolják, nem muzulmán édesanyák, feleségek és gyerekeik.

Tényleg egy név az, ami ennyire hiányzott?

Felkérem a PROPELLER SZERKESZTŐIT, MINDEN KIHAGYOTT NEVET, ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ FELKÉSZÜLÉSI ÉS SPORTKARIERT JELENTESSENEK MEG AZ OLDALON, MINDEN SPORTOLÓRÓL! EZZEL BIZONYÍTSÁK A PÁRTÁLLÁS MENTESSÉGET, S IGÉREM LOJÁLISAN, NYÍLVÁNOSAN FOGOK ELNÉZÉST KÉRNI ÖNÖKTŐL!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@karma1: Már hagytam, oda írtam "pont"!
Designer
Elfelejtette? Előfordul!

Én elfelejtettem részt venni a padlássöprögetésben, a NÉKOSZ-ban, az MSZMP-ben, a privatizációban, stb... Mégsem tépik le a fejem!
sgyuri2003
Pmol322

Ugye azért olvastad a cikket is? Mert abban arról van szó , hogy Tényi István (FIDESZ) feljelentést tesz. Szerintem sem ér meg egy feljelentést , mert ez az asszonyt fejberúgó patkány soha nem fogja bevallani a valóságot. A valóság az, hogy az MTVA közleményében sem olvashattad el a menekült kislány nevét. Tehát egyértelmű, hogy nem tévedésről hanem szándékos és következetes elhallgatásról. Persze szerintem sem ér meg ez a dolog egy feljelentést én maradnék az egy jellemező korképnek Magyarországról kifejezésnél. Aminek természetesen része a te beírásod is.
Az pedig ha egy népet pár tucat gazember bűntettei miatt ítélnek meg az pedig igazságtalanság. Ráadásul ez a kislány úszott és nem robbantott. Talán ezért nem hajlandók kimondani a nevét a "közTV"nek nevezett fidesz hiradóban.
Pmol322
@sgyuri2003: Én mint jeleztem, a hölgy kilétével, talán jobban képben vagyok, mint itt sok olvasó.

Nem megvédtem a médiát, hanem felszólítottam a Propellert, hogy a többi kimaradt úszónak a teljes almanachját jelenítse meg.

Vagy beigazolódik, hogy itt nem az olimpia eszmélyét védik, hanem csak egyszerű politika.

Mindegy melyik oldalról érkezik a BAROMSÁG, itt valaki a saját gesztenyéjét sütögeti.

Tehát kérdezem tisztelt sgyuri2003: ön melyik sportolókat tudja megemlíteni akik kimaradtak az olimpiai versenyek felolvasásából? Gondolom ha már kioktat, akkor ezekkel is végképpen tisztában van.
CsipkeRózsa
@Pmol322: Nincs igazad, a futamban részt vevő úszók neveit mindig felsorolják, sőt, a futamot megnyerőt is név szerint közlik. Knézy még akkor sem mondta ki a lány nevét, amikor Mardini megnyerte a futamot.
tulipan
Ez egy seggnyaló szörnyeteg! Minek ül oda, ha nem közvetít??? Hogy szégyelné ŐT az aoja,iSTEN NYUGOSZTALJA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.