Több mint 600 ezer tévénéző követte figyelemmel az M4 Sporton élőben a már háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka előfutamát 200 méter háton a riói játékok csütörtöki versenynapján.

Az MTVA sajtóosztályának pénteki közleménye szerint a közvetítésnek 643 ezres nézettsége volt, a férfi 100 méter pillangó előfutamát Cseh Lászlóval pedig 584 ezren tekintették meg, így ennek a két eseménynek az ideje alatt az M4 Sport volt a legnézettebb csatorna. A magyar-spanyol női vízilabda-mérkőzés 410 ezer nézőt érdekelt csütörtökön, a női egyes szlalom kajak-kenu döntőjét pedig 404 ezren követték figyelemmel.

A női tornászok egyéni összetett döntőjét 399 ezren látták az M4 Sporton, amely a kajak és a torna közvetítésekor a második, míg a vízilabdameccs ideje alatt a harmadik legnézettebb csatorna volt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Az M4 Sport Hosszú Katinka hátán felkúszva népszerűsíti magát

ez a mondat úgy baromság, ahogy van.
cs.n.
A kormány biztos örül neki, hogy ilyen sok emberhez sikerül eljuttatni a migráncsterrorista egyperceseket, meg a migráncsterrorista hirdetéseiket. Én pont ezek miatt hagytam abba 2 nap után, azóta sem néztem egy percet sem. Amúgy érdekelne, de hát a legjobb kajától is elmegy az ember étvágya, ha evés közben szart dörgölnek az orra alá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.