Storck felajánlotta a lemondását Csányi Sándornak az Andorra elleni vereség után, de a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke arra kérte, hogy ezt ne hozza nyilvánosságra, hogy az elnökség dönthessen a továbbiakról.

Miután kiderült, hogy a vereség ellenére is kap még egy esélyt, nagyinterjút adott a Nemzeti Sportnak. A történelmi vereség lehetséges okairól szólva elmondta, hogy az EB-n még 23 fitt és egészséges játékosa volt, ehhez képest az andorrai meccs előtt tíz játékosa jelentett sérültet. Ez nem segítette a helyzetet, de ennek ellenére bízott a keretben lévő játékosokban.

Ehhez jött még az is, hogy több Magyarországon játszó játékost elenegedett az edző, hogy kipihenhessék magukat. Gera Zoltán mellett Thomas Doll kérésére Storck elengedte a Fradiba igazoló Priskin Tamást is.

Arra a kérdésre, hogy mi volt az utóbbi hetek legnagyobb hibája, Storck így válaszol:

„Talán nem kellett volna ennyire megbízni egy-két játékosban. Ne szépítsük, néhányukban csalódtam. Felteszem a kérdés, hogyan fordulhat elő, hogy volt olyan védőnk, aki sárga lap nélkül játszotta végig az andorrai találkozót? Ha én ott vagyok a pályán, kőkeményen játszottam volna. Harcolni, küzdeni kell, nem sétálgatni.”

Elmondta azt is, hogy lesz olyan játékos, akit többet nem hív majd meg, de neveket nem akar még mondani. Most, hogy eldőlt a maradása, elsőnek Dzsudzsák Balázzsal fog találkozni, hogy átbeszéljék a helyzetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.