Nem büntette tovább a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hétfőn a Ferrari négyszeres világbajnok versenyzőjét, Sebastian Vettelt.

Forrás: F1világ.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: a négus szívatta meg, nem kicsit...Ha vettel akarta volna, akkor simán kilökte volna! Ennek a Heminek meg nemez volt már az első se nem második, hanem sokadik szándékos provokációja. Heminek cumi...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: na majd egyszer, ha előtted megyek, és te féktávon belül vagy hátulról, és nyomok egy satuféket, csak hogy szivassalak, megnézném,hogy mennyire lilult el a fejed,,,... :)
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Csak a ,,satuféknek,, nem találták nyomát a telemetriában, itt hibádzik a dolog...
De mint mondtam ez az én véleményem nem kell vele egyetértened, én elfogadom a te véleményedet, sőt tiszteletben is tartom, de nem értek veled egyet...
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Eleve nem megyek féktávolságon belülre, de már előfordult ilyen eset, és tudod ki volt a hibás ÉN, erről rendőrségi végzésem is van...
Na mindegy ezen nem veszünk össze remélem...
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: versenyhelyzetben állandóan féktávon belül vagy...:)) A szememnek jobban hiszek, mint a számítógépnek...:) Persze hogy nem veszünk össze! Nevezd meg a fegyvernemet! :)))
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Rendben..DDDDDDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.