Egy naiv állampolgár és egy újságíró beszélget a Margitszigeten. A vizes vb elkezdődött, az épületek elkészültek, mi a baj mégis?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Miért kell mindig fikázni a vizes vb-t?
Mert qrva nagy ráfizetés, semmi hasznot nem hoz, ellenben a fideszmaffia ellopott közel száz milliárdot.
Cefi
Miért kell mindig fikázni a vizes vb-t?
Mert qrva nagy ráfizetés, semmi hasznot nem hoz, ellenben a fideszmaffia ellopott közel száz milliárdot.
staro2
orbán egy beszédében azzal kezdte,hogy a vb kapcsán nem a pénz a legfontosabb,hanem a bizalom.Pénzt azt lehet szerezni,de a bizalmat ki kell érdemelni.
A pénzt megszerezte.Az adófizetőktől,így tólem is.A bizalmat lehet hogy a FINA nagyurainál megszerezte de nálam a maradékát is eljátszotta.
Engedtessék tehát meg nekem,hogy ne tapsikoljak az örömtől, hogy fölösleges dolgokra szórja szét a pénzemet ez a tolvajbanda.
elnyomott
Tényleg miért kell?
Ahelyett, hogy örülnénk, hogy a kedves vezér büszke és végre kedvére tettek. Örüljünk, ha örül és alázatosan fogadjunk mindent, amit kitalál.
Azt is, ha megkoronázzák.
nemkati
@staro2: "A pénzt megszerezte."
Nem, nem megszerezte. Erőszakkal, önkényesen vette el azoknak az adójából, akik az adójukból egészen mást szerettek volna. A 8 millió szavazóból talán ha 2 millió ért egyet, vagy törődik bele, hogy mi mindenre költötték el a pénzüket. A többiek fel vannak háborodva, és tiltakoznak, tök hiába. Ők azok, akik a kormány által le vannak sz@rva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.