A Pittsburgh Penguins-St. Louis Blues mérkőzéssel veszi kezdetét az észak-amerikai profi jégkorong bajnokság, az NHL.

A mérkőzést a Spíler TV élőben közvetíti október 4-ről 5-re virradó hajnalban 2:00-ás kezdettel. A világ legjobb jégkorong bajnokságának exkluzív magyarországi sugárzási jogával kizárólag a Spíler TV rendelkezik, ennek megfelelően a csatorna minden játékhétről a maximálisan adható közvetítésszámot sugározza egészen a Stanley Kupa-döntő végéig.

Kellemes meglepetés: itthon is lehet nézni az amerikai profi jégkorongmeccset

Fotó és nyitókép: Pixabay.com cco (képünk illusztráció)

A mérkőzések kommentátorai Léderer Ákos és Hetthéssy Zoltán lesznek, a szakkommentátori székben a népszerű Szuper Levente-Szélig Viktor páros mellett egy újabb klasszissal rukkol elő a csatorna, Kovács Csaba is a Spíler TV szakértője lesz. A csatorna Kanadából is hétről-hétre helyzetjelentést ad, kiküldött tudósítója által hozza még közelebb a liga történéseit a magyar nézőkhöz.

„Aki a magas színvonalú hokit szereti és este kilenckor a Spílerre kapcsol az megkapja, amire vágyik. A mérkőzések mellett természetesen az összefoglalókat is megmutatjuk az összes játéknapról a meccsek után közvetlenül. Annyi jégkorongot adunk, amennyit csak tudunk. Az október 4-i rajtot három saját gyártású műsorral vezetjük fel, amelyekben külföldön forgatott, exkluzív interjúkat láthatnak a világ legjobb jégkorongozóival" – tájékoztatott a tervekről Pehl Bernadett főszerkesztő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.