Persze a fotókon mosolyog, és boldognak tűnik, a sokszoros bajnok Hosszú Katinka még mindig nem tette túl magát tönkrement házasságán, ami karrierjét is veszélyezteti.

Valóság a mosolygós szelfik mögött – Katinka: Ilyenkor kérdőjelez meg az ember mindent

Az olimpiai bajnok úszónő a Marie Claire magazinnak adott interjújában beszélt arról a Bors szerint, hogy még mindig nincs jól.

„Gubbaszthatnék otthon, sírhatnék, milyen rossz nekem, de inkább az érem másik oldalát nézem (…) Az ember megerősödik, és nagyon sokat tanul magáról. De azért azt senki ne higgye, hogy már minden rendben van, csak próbálok a nehézségek ellenére is a fejlődésre koncentrálni”

– mondta a lapnak.

Ahogy fogalmazott, nagyon nehéz elengednie a házasságot, és belátni, az mégsem egy életre szólt.

Ilyenkor kérdőjelez meg az ember mindent, mert ha ez nem volt igaz, akkor vajon miben lehet bízni az életben?

– mondta az interjúban az Iron Lady, akinek saját bevallása szerint pszichológiai végzettsége inkább visszaüt a válság feldolgozásában, mert mindig egyből szeretné tudni, mit miért érez, gondol, és próbálja a másik embert is megfejteni.

(Bors)

Fotó: Hosszú Katinka/Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
hát igen...azt hittem a pszichológiai végzettség nagy előny...ezekszerint saját magán nem dolgozik...

sajnálom, hajrá Katinka! ne add fel! Te jobb vagy !
szettevette
Saját magán a pszichológus sem tud segíteni, mert nem látja úgymond "kívülről" magát. Neki is szakemberre van szüksége!
wagabund
Most olvasom, hogy Katink visszafogadta az előző amerikai edzőjét, aki lenézte, és nem edzette úgy, ahogy kellett volna...most a pernahajder érezvén a pénz szagát, megbánta a tettét, és visszakönyörögte magát Katinkához...

ezt a nőt így be lehet palizni?...
Micike
Nem tette túl magát a házasságán? Még mindig nincs jól? Most olvastam a Cosmopolitan.hu-n csütörtökön megjelent cikket, amely szerint Hosszú Katinka még sosem volt ennyire boldog, a kemény edzések mellett pihenni is van ideje a tengerparton, szexis képeket posztolgat, az összes képen ragyog. Ma láttam a Story magazin címlapján is, hogy "Végre felszabadult és boldog a szerelmes Hosszú Katinka, Dani lesz az igazi, Shane-nek is üzen a fotóival." Ezek szerint feltehetően Dudás Dani is kint van vele Amerikában, hiszen nem csak az új szerelme, hanem évek óta az edzőtársa is. Akkor most Katinka úgy nincs jól, hogy közben ragyog, boldog és szerelmes és Dani az igazi?
Mellesleg meg most kérte fel a régi edzőjét, az amerikai Dave Salót, hogy a következő időszakban vezesse az edzéseit, a feladattal az EB-ig bízta meg.
Ő volt az az edző, aki azt mondta London után Katinkának, hogy hagyja abba az úszást, "Menj és nyiss egy szépségszalont"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.