Még jó tizenöt éve történhetett, hogy megkértek, ugyan beszélgessek már a francia nemzetközi rádió Budapestre érkezett munkatársával. Az illető utána megmutatta, hogy még kiknek a nevét írták fel neki, hogy érdemes lenne felhívnia. A lista elég egyoldalú volt; talán kitalálják, hogy melyik irányban. Ezért aztán azt sem úgy képzelem, hogy Heller Ágnes nyugdíjas filozófusnak órákig kellett csengetnie a balliberális párizsi lap, a nagyjából az ottani Népszavának megfelelő Libération szerkesztőségének ajtaján, hogy kijöjjön végre a portás, és szóba álljanak vele. Mindenesetre a vele készült interjú a napokban megjelent, a Libération pedig van olyan kedves, és nem kér tőlünk pénzt azért, hogy elolvassuk az interneten. Vagy nem is olyan kedves. Az interjúban ugyanis hemzsegnek az olyan – időnként egymásnak is ellentmondó – állítások, amelyeken az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen. Ráadásul pár hónap elteltével már másodszor lett rajtam úrrá egy rossz érzés: mint e hasábokon...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aki bekuldte ezt a kis szosszenetet - tudjuk, hogy nem tud szoveget erteni. De aki firkalta ezt az ocskasagot - o sincs a szovegertes magaslatain, tehat a ket bunko egymasra talalt.
C sak nehogy a nagy akarasnak nyoges legyen a vege,...:o))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.