Roger Federer az öltözőbe szeretett volna bejutni az általa hatszor megnyert ausztrál bajnokságon, de ennyi erővel az MTVA székháznál is próbálkozhatott volna. Roger Federer régóta van már a teniszszakmában, nyert is ezt-azt, például az ausztrál bajnokságot hatszor, minden idők legjobb férfi teniszezője. Versenyben van még most is, edzeni indult a Melbourne-i teniszközpontba. Az öltözőbe azonban nem jutott be, mert a teniszezés is egy szakma, de a biztonsági őrködés is az.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szívem szerint egy hazai anekdotát javasoltam volna,

de tartok tőle, hogy kevesen értenék meg

A 444.hu számol be róla, hogy „Roger Federer (az AO hatszoros győztese) a Melbourne-i teniszközpontba szeret volna edzeni, de a derék biztonsági őr nem engedte”.
A cikk szerzője szellemesen a TV-s biztonsági őrökkel példálózott.
Pedig egy klasszikus anekdotával is tehette volna:
1935 nyarán Pietro Mascagni „személyesen dirigálta a szegedi Dóm-téren legkiválóbb operájának, a Parasztbecsületnek óriási érdeklődéssel várt szabadtéri előadását”.
A próbák során pihenésképp sétált egyet, majd próbált visszajutni a következő próbára, de egy illetékes – akkoriban talán még nem nevezték őket biztonsági őrnek – útját állta. A Maestro persze nem tudott magyarul, a szerv meg olaszul, de megpróbálta elmagyarázni: Magára mutogatva többször elmondta: Mascagni!!!
Mire az őr: menj máshova mászkálni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.