Az mindig is nyílt titok volt, hogy a focisták még Magyarországon is jól keresnek, de azt, hogy ennyire, még mi sem gondoltuk volna. A 444 információi szerint döbbenetes pénzből gazdálkodnak a zöld-fehérek, de ez nemcsak rájuk vonatkozik, hanem a legtöbb NB I-ben játszó csapatra, ugyanis még az utolsók is megengedhetik maguknak, hogy válogatott focistákat vegyenek külföldről. Az utolsó helyen álló Haladás például leigazolta a bolgár válogatott Galin Ivanovot, aki a hírek szerint 160 millió forintot fog keresni Szombathelyen másfél év alatt.

Forrás: noizz.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Az összes "aranylábu" focistát elküldeném kicsit DOLGOZNI MINIMÁLBÉRÉRT!!!:DDD
namihami
Meg is van a nemzetközi eredménye.
A honi "" bajnokságról"" pedig szó se essék.
ágimami
Az összes "aranylábu" focistát elküldeném kicsit DOLGOZNI MINIMÁLBÉRÉRT!!!:DDD
kereső
@Peller Anikó: Nincs az annyi. A 20 milla a nettó, és mivel ezek csak 15% közterhet fizetnek(szja,nyugdijjár.eübizt,jár.-mezei halandónak ez 33,5%), ez az összeg bttóban 24,5 millió. És a sportegyesület ez évtől kezdve semmiféle közterhet nem fizet ez után a kifizetés után. Nem megéri?-és mindezt abból az adóból, amit a mezei halandó-és munkáltatója megtermel,és befizet adóban.Na itt kezdődne az "énpénzem" okitása- hogy a befizetett adó az milyen célt szolgál. Egy agyament hobbijának megvalósitását, vagy a közösség tagjainak jólétét- eüben, oktatásban, a rászorultak szociális hálóját, a kultúra támogatását ( a könyvek ára a csillagos egekben, a könyvtárak vegetálnak-mert új könyvekre nincs pénz), szinházra...etc.Lehet folytatni a sort!
Peller Anikó
@kereső: Ok, de nem így értettem. Ha ezek a gecik 20-at bevallanak akkor az simán 30 ha nem 50.

A többi stimmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.