Duna Aszfalt: a bicikliút a fizika miatt esik szét. Az elmúlt évben összesen négyen vették igénybe a hatvani kerékpáros kalandparkot. A komplexumot 2015-ben adták át, azóta összesen 41 biciklis használta – írja a G7 a városházától kikért dokumentumokra hivatkozva. A Hatvanban megépített Zagyva-parti kalandpark valószínűleg az ország az egyik legértelemtelenebb uniós beruházása volt. A Zagyva árterében lévő híd felesleges cikcakkokat ír le, a kalandpark le van zárva, mert az átadó után egy profi biciklis megsérült rajta, és kong az ürességtől, a kerékpárutat pedig egy év után feltörte a nád.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valósággal a mesterségünk címer lehetne,

de hogy igencsak jellemző történet minden momentumában, az biztos

EU-s pénzből, nagyon drágán, Orbán-közeli vállalkozók, teljesen felesleges, sőt értelmetlen beruházása gagyi, a tervektől eltérő kivitelezéssel. Hogy ki ne felejtsem a sportra és a túrizmusra hivatkozva.
Szóval minden egyben, talán egy kicsit az hiányzik, hogy a mocskos Soros, de még jöhet!
A g7.hu újságírója számol be arról, hogy a 100 százalékos uniós támogatással megvalósult nettó 884 millió forintos beruházás, a Hatvanban megépített Zagyva-parti kalandpark esetében már a megvalósulás illetve a megépített is költői túlzás.
Ennek és az ilyen esetek tömkelegének ismeretében, akár meg is érthetnénk a derék Polt mestert, aki nem lát semmi különöset az OLAF által feltárt esetekben. Ez a magyar standard, akár MSZ száma is lehetne! =))
papa.49
Jártam ott láttam még a képnél is sokkal szarabbul néz ki, és mindez 1 MILLIÁRDÉRT nem hiszem hogy az sufni szintű ,,alkotás 100 millánál többe került volna !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.