Orbán focicsapata ezzel a góllal egyenlített, majd a hosszabbításban le is győzte a Pancho Arénában vendégeskedő MTK-t. Az „Isten keze”-gólhoz hasonló találattal harcolta ki az egyenlítést a felcsúti Pancho Arénában a házigazda Puskás Akadémia, amikor az MTK 1-0-ról 2-1-re fordítva vezetett az NB I szombati fordulójában. Nagy Zsolt ugyanis egyértelműen szabálytalanul, kézzel ütötte be a labdát a kapuba, a bíró mégis megadta a gólt:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Komolyan azt hittétek, hogy viccelünk?

Igazán jellemző mozzanatra mutatott rá a 444.hu

Ahogy azt – egyébként viccből idézve – mondani szoktuk a diktátorocskák és állampártok világában természetes dolog: az „őket más fából faragták” és a „mert ők megérdemlik”!
Most az utóbbira a lehető legilletékesebb helyről érkezett valós megerősítés. Már maga a történés sem piskóta, bár csodálkozni való nincs rajta: Felcsút, foci, Pancsó Aréna, Puskás Akadémia és egy alá Maradona (ami ösmervén komoly súly-gondjait még külön pikantéria) röpiseket megszégyenítő lecsapás és a bíró nem lát okot arra, hogy ne adja meg gólnak.
Mondom eddig csak olyan ma matyar rögvalóság, de van cherry on the cake is. Méghozzá igencsak méretes:

www.pfla.hu/?q=news/9182

Igen a csapat portálján a beszámoló címe:
MEGÉRDEMELT GYŐZELEM

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.