MÉG VÉLETLENÜL SEM MONDANAK IGAZAT Időre elkészül az új Puskás Aréna - ígérik a kivitelezők. Puskás Ferenc születésének 92. évfordulóján az újságíróknak bemutatták az épülő stadiont. Tarlós... Időre elkészül az új Puskás Aréna - ígérik a kivitelezők. Puskás Ferenc születésének 92. évfordulóján az újságíróknak bemutatták az épülő stadiont. Tarlós István elismeréssel beszélt az építményről, Gera Zoltán pedig csak azért szomorkodott, hogy az új stadionban már nem léphet pályára.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mennyi is az az annyi?

Fürjes Bazsó nagyon belehazudott a buta fírkászok képébe

Puskás Ferenc születésének 92. évfordulóján az újságíróknak bemutatták az épülő Puskás Aréna stadiont. A bemutatón Tarlós István és Gera Zoltán is arénázott, de a fő móka mester Fürjes Balázs volt. A stadion építésének irányításáért felelős kormánybiztos még arra az elképesztő hazugságára, hogy „a tervezett időre és költségből készül el” is rá tudott tenni egy lapáttal: „205x316 méter az épület szélessége és a hossza. 52 méter a legmagasabb pontja, csak a parlament lesz magasabb nála Budapesten.”
Budapest legmagasabb épületei két éve készült összeállításban a folyamatban lévőket nem számítva:

Észak-Budai Hőerőmű tornya (203 m)
Széchenyi-hegyi adótorony (192 m)
Száva utcai adótorony (154 m)
Országház (96 m)
Szent István-bazilika (96 m)
A Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömbje (86 m)
Szent László-plébániatemplom (83 m)
Mátyás-templom (78 m)
Árpád-házi Szent Erzsébet-plébániatemplom (76 m)
Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (73 m)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.