Több mint arra utaló bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán az M4 Sportnál dolgozó Szujó Zoltán, a Forma-1-es versenyek állandó magyarországi kommentátora, hogy lassan búcsút vesz a nézőktől.

Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik – legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek, és ne feledjétek: #oveketbekapcsolni!

– írta Szujó Zoltán közösségi oldalán, amit az idei Spanyol Nagydíj helyszínéről tett közzé. (A harmadik szabadedzést már Újvári Máté és Wéber Gábor közvetítették.)

„Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik – legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek, és ne feledjétek: #oveketbekapcsolni!” – írta Szujó Zoltán közösségi oldalán.

A sportriportert az Index utolérte, ám Szujó nem kívánti kommentálni a bejegyzést, és egyelőre a csatorna sem közölt semmit.

Szujó Zoltán hosszú évek óta foglalkozik tévézéssel, a Magyar Televíziónál gyakornokként kezdte, ahonnan később az RTL Klubhoz került. A Formula-1-nek 2013-ban lett állandó kommentátora.

Cikk- és címlapkép: Instagram/szujozoltan

(index.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.