A Mezőkövesd megleste a DVTK edzését, zokon vette mindezt a spanyol edző. Tiszteletet kért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ))))))))))))))))) gyökerek...:-) )))))))))))))
Eladott Ország
A Diósgyőr spanyol edzőjével a spanyol labdarúgó-bajnokság első osztályában, ismertebb nevén Primera División, hivatalosan – a fő szponzor bank nevéből – LaLiga Santanderben szóba sem állnának. Ennyit erről, itt meg az eszét játssza csak azt nem tudom mire fel, mert az eredmények nem igazolják. Az utóbbi években csak a vak szerencsének köszönheti a csapat az első osztályban maradást, állandóan a kiesés ellen küzdenek. Tiszteletet az ki kell érdemelni és nem kikövetelni! Fernando Fernandez edzői múltja: Tercera División a spanyol labdarúgó bajnokság negyedik szintje.
Qqberci
Tiszteletet kért... Meg sok-sok pénzt...
justhpeter
A magyar foci újabb epizódja - ha már maga a foci nem megy.
Sámannus
"kémkedés " Muhhhahhha. Ti csak lopni tudtok.
Eladott Ország
Mint azóta ismeretes lett, hazai pályán a Diósgyőr méretes zakót kapott, a Mezőkövesdtől. Diósgyőri VTK-Mezőkövesd Zsóry FC 0-3. A DVTK spanyol edzője, Fernando Fernandez tiszteletet kér, mire fel te nagyon hülye, akit Spanyolországban is leszarnak, nem véletlenül jött ide a spanyol negyedosztályból osztani az észt. Ennyi a különbség ha nem több, a két ország futballtudása között. Inkább befogná a pofáját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.