Pedig a szabályok tiltják, nem is történt még ilyen korábban a ligában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Néha a szükség is, no de a szponzor …

nem túl jó hír a Bp-i Giro rajt túlhevült fun-jainak

Azt írja az újság, hogy „Odell Beckham Jr is really rocking a Richard Mille watch on the field”, azaz bár ezt a szabályok tiltják, de „Az NFL-ben Cleveland Browns sztárja a Tennessee Titanst elleni, egyébként a csapatban első meccsét játszó szupersztár, Odell Beckham Jr., egy drága órával a kezén ment fel játszani.”.
A szakértők megjegyzik, hogy bár „az NFL szabályzatai tiltják, hogy bárki karórát viseljen a pályán, teljesen érthető okokból, mivel sérülést is lehet vele okozni.”, de alapvető tény, hogy az óra gyártója szoros üzleti kapcsolatban áll az NFL-lel, annak az egyik legnagyobb szponzora.
Hogy mi ebben a rossz hír a bringa-funoknak, pontosabban az elszállt firkászoknak. Nos csak az, hogy az általuk vizionált Sagan részt vesz 20-as Giron még kérdésesebbé vált, pedig milyen jót tenne nekünk a szlovák szurkolók miatt. Mint ismeretes a világsztár 6 millás fizújának döntő részét a bringája gyártójától, Specialized-től kapja, aki egyben a Giro-val egyidőben futó California-i kör fő-szponzora! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.