Könnyekben tört ki egy múlt heti interjú során Cristiano Ronaldo. A Juventus támadója a Good Mornig Britain című műsor házigazdájával, Piers Morgannel beszélgetett, és amikor a műsorvezető egy korábban sosem látott felvételt mutatott neki az édesapjáról, a focista nem tudta magában tartani az érzelmeit.

Ezért sírta el magát Ronaldo kamerák előtt

A videón Ronaldo apja a 2004-es – a portugálok által egyébként elveszített – Eb-döntő estéjén beszélt büszkén a fiáról, ami sokat jelentett az ötszörös aranylabdásnak – írta a Mirror.

„Sose láttam ezt a videót. Hihetetlen”

– mondta az elérzékenyült játékos.

„Azt hittem, ez egy vicces interjú lesz, nem gondoltam volna, hogy sírni fogok. Sose láttam ezeket a képsorokat. Nem tudom, honnan... Kell ez a felvétel, meg kell mutassam a családomnak”

– tette hozzá.

Ronaldo mindössze 20 éves volt, amikor májelégtelenség miatt elveszítette az édesapját, aki így nem láthatta fia legnagyobb sikereit.

„Sosem ismertem meg teljesen az apámat. Alkoholista volt. Sosem volt egy igazi, mély beszélgetésünk. Nehéz volt”

– vallotta be.

„Az egész családom látta [amit elértem], anyukám, a testvéreim, még az idősebb fiam is, de apám nem látott belőle semmit, és ez... Fiatalon halt meg”

– osztotta meg a szívfájdalmát.

A beszélgetés során szóba került élettársa, kislányának anyja, Georgina Rodríguez is, akivel, bár egyelőre nincs konkrét tervük, a jövőben hivatalosan is össze akarja kötni életét.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.