Az egymeccses párharcon jól rajtolt a Lyon, de már az első félidőben eldőlt Gnabry két góljával a meccs. A második félidőben már takarékosan játszott a München, a végén Lewandowski fejesével nyertek 3-0-ra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez is nézőpont kérdése lenne

vélemények a Bayern döntőbe jutásáról

Az egy dolog, hogy az egyes portálok másképp látták a Lyon elleni meccset. Van, aki „A Bayern félgőzzel is legyőzte a Lyont, újra BL-döntős”, míg a derék origo.hu szerint: „A SZERENCSE IS KELLETT A BAYERN MÜNCHEN BL-DÖNTŐBE JUTÁSÁHOZ”!
Nos az utóbbinál maradva ők igencsak érdekes cikket rittyentettek a „szerinte rekord-döntő” csapatról, sorolván a momentumokat, amikben rendre sikerült második, harmadik és negyediknek lenniük. Legalább is a cikk szerzője szerint. Nincs kedvem utánanézni, de az biztos, hogy a Real adatok véleményesek. Ol. az, hogy hány döntőt játszott az a szerzőnek sem egyértelmű:
„csak a Real Madridnak van több fináléja, szám szerint 16.”,
illetve
„már csak a Real Madrid előzi meg, amely 13 alkalommal volt érintett a legjobb négy között.”
is szerepel a cikkben! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.