A magyar válogatott gól nélküli döntetlent játszott szerdán a csoportot vezető oroszok vendégeként a labdarúgó Nemzetek Ligája másodosztályának megfelelő B divízió negyedik fordulójában.

Izgalmas 0-0-át játszott az oroszokkal a magyar válogatott
Fotó: Dimitar Dilkoff/AFP

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a pontosztozkodással maradt a négyes második helyén egy ponttal lemaradva a két éve vb-negyeddöntős oroszoktól, illetve négy ponttal a törökök és öttel a szerbek előtt.

A magyar válogatott legközelebb november 12-én az év legfontosabb mérkőzésén Izlandot fogadja Európa-bajnoki pótselejtezőn a Puskás Arénában, majd Szerbiát és Törökországot látja vendégül három, illetve hat nappal később a Nemzetek Ligája utolsó két fordulójában.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Megint fényes bizonyságot nyert, hogy a magyar ""futbalisták"" igazi úriemberek. 94 perc alatt egyetlen alkalommal nem zavarták meg az orosz kapust abban, hogy ne nézze zavartalanul a meccset. Egyetlen kaput eltaláló lövéssel SE zavartuk meg. Akár párnával, takaróval mehetett volna ki. Ha még a hálót is leakaszthatta volna, akkor még el is aludhatna.
És a csúcspont (ismét) a stüdióbeli áradozások tömege. Persze, ott se ingyen tették és a rajongás híján könnyen pótolhatók is lennének.
Vajon mennyi csengett ezért a ""csodáért"" a kasszában?
kolnidre
A magyar focinak semmit nem kell tenni az elörelépésér,csak meg kell várni amig a többiek visszaesnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.