A második helyen álló Puskás Akadémia elleni mérkőzésen védheti meg bajnoki címét a Ferencváros labdarúgócsapata az OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati játéknapján.

Már szombaton bajnok lehet a Fradi

Fotó: Sergei SUPINSKY / AFP

Szerhij Rebrov tanítványainak a mostani kiírás megnyeréséhez le kell győzniük riválisukat, döntetlen esetén a felcsúti együttesnek még maradna matematikai esélye a bajnokság megnyerésére. Az ugyanakkor nem valószínű, hogy az FTC-t meg lehet akadályozni abban, hogy megszerezze története 32. magyar bajnoki elsőségét, a Puskás Akadémia győzelme, vagy egy pontosztozkodás esetén azonban legalább egy fordulóval későbbre csúszna a zöld-fehérek címvédése.

A két csapat egymás elleni mérlege alapján a vendégeknek nincs sok esélyük a sikerre, a Ferencváros pályaválasztása mellett ugyanis az eddigi kilenc összecsapásból csupán kettő zárult döntetlennel, a másik hét találkozón egyformán FTC-siker született. A mostani szezon hatodik fordulójában a Groupama Arénában 2-1-re nyertek a hazaiak, január 23-án Felcsúton pedig 1-1-es döntetlennel végeztek a felek. Ha a Ferencváros szombat este legyőzi ellenfelét, akkor sorozatban harmadszor lesz bajnok, erre 14 éve nem volt példa az NB I-ben.

Forrás: MTI
Címlapkép: AFP

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Már szombaton bajnok lehet...""
Itt, a magyar ""bajnokságnak"" csúfolt pocsolyában. Lásd még nemzetközi eredmények v. befektetett adóforintok aránya.
justhpeter
Ezt sem új hír, ezt már a bajnokság elején tudtuk, hogy ki nyeri. Ha a Felcsút egy kicsit erősödik pénzben Orbán háza mellett BL selejtező is lehet. A magyar "elit" foci Csányival és az MLSZ-szel együtt is csak egy röhej.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.