Sidi Péter szerint az elnök tájékozatlan.

A sportolót rendkívül bántja, hogy a nevét az elmúlt hetekben újabb és újabb emberek próbálják besározni, szerinte a magyar sport történetében példátlan dolog esett meg velük Új-Delhiben.

Sidi Péter a lövőbotrányról: "Nagyon bánt, hogy én vagyok célkeresztben, miközben nem én hoztam szégyent Magyarországra!"

Fotó: PEKKA SAKKI / LEHTIKUVA / AFP

Sidi Péternek feltett szándéka tisztázni a nevét, pedig elmondása szerint már rég Tokióval és a közelgő olimpiával kellene foglalkoznia. A sportoló szerint a rágalomhadjárat és a félrevezetés ugyanakkor nem vezethet eredményre, így közleményt adott ki az ügyben.

„A Magyar Sportlövő Szövetség (MSSZ) általam nagyra tartott elnöke, Nagy György az indiai eset óta lépten-nyomon nyilatkozik, ám ezek a megnyilvánulások féligazságokkal vannak tele, amelyeket reményeim szerint csupán a tájékozatlanság, nem pedig a rosszindulat szült"

– mondta Sidi. Hozzátette, ilyen például, hogy a nemzetközi szövetség, az ISSF technikai igazgatójától érkezett levélnek éppen a lényegi részét nem említi.

Sidi szerint a fegyvere, amivel az elmúlt négy évben változatlan felszereltséggel versenyezett, szabályos volt Delhiben is.

"Sajnos elnök úr vagy nem ismeri a szabályokat, vagy csak arra törekszik, hogy rossz színben tüntessen fel engem, akár hazugság árán is. Őszintén gondolom, hogy előbbiről van szó"

– tette hozzá Sidi.

Forrás: Origo

Címlapkép: PEKKA SAKKI / LEHTIKUVA / AFP

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Na, már itt is beleszart valaki a ventillátorba? Ez az elnök is szeretne nyugdíjba menni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.