Korábban Orbán Viktor miniszterelnök is provokációnak nevezte a keddi meccsen történteket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy újabb eklatáns benyalás

a derék matyar média egyértelműen kerüli a lényeget

Mint ismert sokat beszélnek a keddi ellenünk játszott meccsen

pbs.twimg.com/media/E3rG-NnXMAI1B5Q?format=jpg&name=small

az ír játékosok letérdeltek. Amit Orbán bunkó népe füttyel fogadott.
Az MTI beszámolóka szerint a miniszterelnöknek a csütörtöki Kormányinfón fehtette ki, hogy: a magyar kultúrától idegennek tartja azt a gesztust, hogy a futballpályákon a rasszizmus elleni küzdelem jegyében letérdelnek egyes országok sportolói.
Nos eddig akár rendben is lehetne a dolog, de azonban itten van a derék birkák bégetése, pontosabban füttyülése. Amit – kérdésre válaszolva – nagy megértéssel fogadott.
Nos ezt követően a derék matyar média tudja a dolgát, s bár még mindig bőven foglalkoznak a témával (sokkal többet, mint pl. a G7-el), de az orbáni csürhe bunkóságával (túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az antirasszista gesztus kifütyülése egyértelmű kép a hazai közgondolkodásról) már mint érdektelennel valahogy nem foglalkoznak! =))
Duke Nukem
Dúl a rasszizmus és az antiszemitizmus a szurkolók részéről a lelátókon és a stadionokon kívül. Kapnak ebből játékosok (saját játékosok is -???), a játékvezetők és a különböző csapatok szurkolói is.
Igenis, a játékosok részéről ez egy figyelemfelhívás, egy gesztus a szurkolók felé ami azt fejezi ki, hogy: "Fejezettek már be köcsögök!" (most kicsit sem voltam homofób)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.