A keddi mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Cristiano Ronaldo és Fernando Santos, a portugál válogatott klasszisa valamint csapatkapitánya egyaránt elismerően nyilatkozott a magyar játékosokról. 

A portugál válogatott igen elismerően nyilatkozott a magyar csapatról

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Ronaldo nagyon örül a budapesti teltháznak: 

Tökéletes dolog, bárcsak minden helyszínen telt ház lehetne! Ez egy nagyon jó dolog a nézőknek és a játékosoknak egyaránt, de sajnos nem mi döntünk erről. Ismerjük a járványhelyzetet, és tudjuk, hogy ez hatással van minden döntésre.

A portugálok legjobbja beszélt arról is, hogy elöl bármely poszton szívesen játszik, csak nyerjen a csapat, mert a győzelem a legfontosabb. Elmondta, hogy egy játékos legfontosabb tulajdonsága az alkalmazkodókészsége – írja az Index.hu.

Meglátjuk a meccs után – felelte arra a kérdésre, hogy a mostani vagy a 2016-os portugál válogatott-e az erősebb. – Nagyon koncentráltak vagyunk, csak erre a mérkőzésre fókuszálunk az elmúlt tíz-tizenkét napban. Nem ugyanaz a csapat, mint a 2016-os, ez egy fiatalabb felállás. Hatalmas lehetőség van bennünk, de csak a játék után tudjuk majd meg, hogy jobbak vagy rosszabbak vagyunk-e. Tudjuk, hogy a magyar válogatott felkészült csapat, de mi is készen állunk. Fókuszáltak leszünk és jól akarunk kezdeni.

Fernando Santos arról beszélt, hogy nem szabad alábecsülni a magyar válogatottat. Figyelte az utóbbi mérkőzéseinket, úgy véli, hogy a fő fegyverünk a hátulról indított támadások, megdicsérte a középpályásokat. Nem gondolja, hogy a magyarok a védekezésre fognak koncentrálni, Santos szerint sokkal inkább a támadást erőltetik majd.

Kiemelte a szurkolók szerepét. Úgy gondolja, a magyar válogatottnak nagyon jó szurkolótábora van, amely az első perctől az utolsóig 110 százalékon buzdítja a csapatot.

Forrás: Index.hu 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
Most mit mondjon ,hogy falábú agyon fizetett görények
simmering73
A képen láthatóan mindenki ezen röhög.
csak úgy....
még jó,hogy nem egert vagy buda várát ostromolták a portugálok 2X 45 percen át!
-na ennyit az orbáni dübörgésröl..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.