Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Torna Szövetség (MATSZ), ahol újabb öt évre megválasztották a kétszeres olimpiai bajnok Magyar Zoltánt a szervezet elnökének.

Magyar Zoltán maradt a Magyar Torna Szövetség elnöke

Fotó: MTI

A Magyar Sport Házában megtartott eseményen a tagok egyhangúlag voksoltak a tíz éve regnáló Magyar Zoltánra, így a Nemzet Sportolója további öt évig irányítja majd a szövetséget.

"Nagyon köszönöm mindenkinek és nagyon örülök neki, hogy egyhangúlag választott meg a közgyűlés. Minden erőmet és kapcsolati tőkémet latba vetem majd annak érdekében, hogy a következő időszakban is tovább szolgáljam a hazai tornasportot" – fogalmazott Magyar Zoltán a szövetség közleményében.

"Rendkívüli, eddig sosem tapasztalt időszak van mögöttünk a Covid miatt, de úgy érzem, sikeresen vettük ezt a nehézséget is. Amióta elnök vagyok, a szövetség igyekezett csendesen, de hatékonyan tenni a dolgát, az eredmények ünneplését pedig meghagytuk azoknak, akik ezeket elérték: a sportolóknak, az edzőknek és az őket segítő sportszakembereknek. Ez a munkamegosztás marad a jövőben is."

Forrás: MTI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.