Milák Kristóf a legjobb idővel jutott a 200 méter pillangó döntőjébe a tokiói olimpián. A szám másik magyar elődöntőse, Kenderesi Tamás szenzációs hajrával Milák Kristóf a legjobb idővel jutott a 200 méter pillangó döntőjébe a tokiói olimpián. A szám másik magyar elődöntőse, Kenderesi Tamás szenzációs hajrával az utolsó 50 méteren a nyolcadikról a második helyre előretörve, összesítésben az 5. idővel szintén bekerült a fináléba.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy felettébb tanulságos elmélkedés

az apropó – pontosabban ürügy – az oroszok az Oroszország nélküli olimpián

Szabó Gábor – akinek a személye (sőt talán a csatorna is az) biztosíték arra, hogy többet is akart volna mondani a tényközlésnél – a magyar EUSP közvetítője elmélkedett annak kapcsán, hogy a ma kora reggeli döntőben kettős orosz siker született. Már az a gondolata is igencsak jól sikerült, amiben azon poénkodott, hogy az orosz himnusz helyett a b-moll zongoraverseny egy részlete hangzik el. Aminek külön pikantériát ad a tény, hogy Пётр Ильич Чайковский homosteksuális volt. Meg kell jegyezzem, hogy nem tartom valószínűnek, hogy Gábor gondolt a dolog relevanciájára. Ahogy azt sem, hogy azt sem, hogy az ezt követő elmélkedése az orosz állam megátalkodott, pofátlan és arrogáns viselkedése, ahogy a lebukásukat kezelik az államilag szervezett, irányított és lebonyolított dopping kapcsán.
Épp hogy csak ki nem mondta: a ruszkik meghosszabbították nem csak Bicskéig, de talán Vlagyivosztokig is.
Az ahogy levezette az orosz állam lépéseit, egy az egyben kvadrál Orbánék szokásos „küzdelmével” a gaz gyarmatosító Brüsszel-el szemben! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.