A New Balance, röviden csak NB-nek becézett amerikai cipőmárka már 1906 óta koptatja a történelem betonköveit. Hazánkban fokozatosan válik népszerűvé, hiszen kényelmes és letisztult stílusa sokak szemében teszi szimpatikussá. Az uniszex fazon pedig még több embert hódít el viselőjének. Cikkünkben bemutatjuk a márka legnépszerűbb fazonát, az 574-eset, és minden hasznos infót megosztunk róla, amit vásárlás előtt tudni érdemes. (x)

Minden a New Balance cipőkről

A cipő előnyei

A New Balance többféle fazont dobott már a piacra, és elmondható, hogy rengeteg sportoló előszeretettel viseli azokat, mivel kialakításuk ellenálló a legtöbb külső hatásnak és a rendszeres viselésnek.

A New Balance 574 a legismertebb változat, hiszen a letisztult stílusa és az izgalmas színvilága miatt a hétköznapi viseletre is tökéletes választás, és szuperül párosítható többféle stílushoz. A típus 1988 óta megtalálható a boltok polcain, és rengeteg féle színkombinációban megtalálható, így biztosak lehetünk abban, hogy találhatunk a fogunkra való kivitelezést.

A nagy rajongás oka az egyszerű, ám egyedi tervezés mellett a kényelmessége is. Sok viselője jelezte azt vissza, hogy a rüsztnek és a talpaknak is kitűnő támaszt nyújt, ráadásul sporttevékenységek során szintén hű társ akár éveken át.

Hogyan érdemes viselni

Akár egy mindennapos sétához kívánjuk felvenni, akár egy edzéshez, az biztos, hogy a cipő megfelelő felfekvést nyújt a lábaknak. A színkombótól és a saját stílusunknak megfelelően könnyen felvehető egy farmer-pulcsi szetthez, de egy mackónadrágos szerelést is feldob. Gördeszkások külön kedvelik, mivel a lapon megfelelő tapadást biztosít, de a kosárszettel is jól ötvözhető. Ha ügyesen válogatjuk össze a színeket, akkor egy chino nadrággal és egy belevaló inggel szintén előnyös szerelést teremthetünk vele.

Amennyiben máris beszereznénk egy vagy akár több színes párost ebből a cipőfajtából, úgy ezen az oldalon érdemes szétnézni. Remek kínálat mellett kiváló akciós lehetőségeket is találhatunk: lessük meg még most!

A fotó forrása: Footshop

Partner tartalom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.