Pár hete jelent meg a Netflixen a Michael Schumacherről szóló dokumentumfilm, ami azonnal trendingezni kezdett, annyian nézték meg. 

Ritkaság! Jean Todt híreket szivárogtatott Michael Schumacher állapotáról

Forrás: CreditGERARD CERLES / AFP

A legendás pilóta életének sok apró részletébe nyerhettünk betekintést. Ám a 2008-ban Franciaországban szenvedett síbalesete óta beállt állapotát azóta is rejtély övezi. 

Most Jean Todt, a pilóta egy kori Forma 1-es csapatának főnöke látogatta meg és osztott meg néhány részletet a nyilvánossággal: 

„Meg tudom érteni, hogy a családja és a barátai védik őt, mert békén kellene hagynunk. Michael harcol, küzd, és csak reménykedhetünk abban, hogy javulni fog az állapota. Örülök, hogy fia, Mick a Forma-1-ben van. Jól teljesít. Lehetne versenyképesebb autója is, de örülök, hogy megvan benne a szenvedély. És örülök, hogy Gina-Maria is megtalálta a szenvedélyét a lovakban.”

- mondta. 

„Corinna pedig, ahogy a dokumentumfilmben is látható, csodás feleség. Az, ahogy beszél Michaelről, és amit tesz érte, csoda. Igen, elég sokáig ott vagyok. Ha ott van Corinna, együtt vacsorázunk. Ha nem, Michaellel töltöm az időt, de…”

Hogy a "de..." után mi következik, azt csak találgathatjuk, de valószínűleg a pilóta a baleset óta csak árnyéka lehet önmagának...

Forrás: Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Csak a szokásos "nesze semmi, fogd meg jól!".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.