Történt ugyanis, hogy Shane-t a minap a mentők "egyenruhájában" kapták lencsevégre, ami miatt többen felháborodásukat fejezték ki, ám kiderült, a sztáredző nem hogy jogosan hordja az említet ruhadarabot, az még egy nemes célt is jelez.

A mentők így reagáltak az oldalukon: 

Ismét bejelentés érkezett a Mentőszolgálat főigazgatójához, amihez ezúttal több fényképet is mellékelt egy felháborodott állampolgár. A férfi azt sérelmezte az e-mailben, hogy Shane Tusup miért hordja a mentők egyenruháját: “Kedves mentőigazgató! Nem tudom tudnak-e róla, hogy Shane Tussup amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát. Milyen jogon??????Ezt engedélyezték? Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha? Ez elfogadhatatlan! Nem hinnem, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!” A főigazgató válaszából kiderül, hogy az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését. A panaszolt ruhadarab egyébként nem az egyenruha része, ilyen úgynevezett “futópólót”, amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható az aranyfokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt. A főigazgató továbbá megköszönte a panaszosnak, hogy figyel az Országos Mentőszolgálat reputációjára és biztosította róla, hogy továbbra is mindent megtesz a szervezet arculati elemeinek védelme érdekében.

Végül maga Shane is megszólalt az ügyben: 

„Igen, a hír igaz… Nem akartam ezzel kérkedni, de ha már kiderült, bevallom: támogatom és segítem a fontos hivatásukat éjjel-nappal végző mentősöket! És igen, büszkén viselem a tőlük ajándékba kapott pólót!”

– fogalmazott Tusup.

Valaki ki akart babrálni Shane Tusuppal, de az eset csúnyán visszaütött

Fotó: Facebook

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Kövér László, a házmester lehetett...
kulabombaafityiszre
A nagy magyar feljelentgető most pofára esett.
Emmersson71
Kövér László, a házmester lehetett...
Yoda69
@Bástya Béla Elvtárs: Szerintem inkabb fideSS NER bolsevik lehetett, azok ilyen besugo moszkovitak.
Toller Béla
@Shikari: Nézz már a tükörbe ! Most mondd, ahogy a hülyeség libsi sajátosság !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok