Orbán Viktor fair play világnapot akar. Szijjártó Péternek azonnal intenzív lobbitevékenységbe kell kezdenie ennek érdekében.

Magyarország kezdeményezni fogja az ENSZ-közgyűlés keretein belül, hogy május 19-ét nyilvánítsák a fair play, vagyis a sportszerűség világnapjává. 

Mindez a Magyar Közlönyben jelent meg Orbán Viktor miniszterelnök aláírásával, amelyben a külgazdasági és külügyminiszter kapta azt a feladatot, hogy erről készítsen elő és nyújtson be határozati javaslatot 2024. június 30-áig az ENSZ Közgyűlés elé. Ehhez Szijjártó Péternek azonnal intenzív lobbitevékenységbe kell kezdenie az Egyesült Nemzetek tagállamai, illetve intézményei körében.

Szijjártónak nagyon kell most lobbiznia azért, amit kitalált a főnöke – Orbán szeretne egy világnapot a sportszerűségnek

A Blikk azt írja, hogy a kezdeményezés annyiban sajátos, hogy korábban a Nemzetközi Fair Play Bizottság kezdeményezésére szeptember 7-ét már a sportszerűség világünnepévé nyilvánították (1963-ban azon a napon alapították meg Párizsban a szövetséget), tavaly pedig több mint ötven országban már meg is ünnepelték a World Fair Play Dayt, a sportszerűség nemzetközi napját.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Mindenáron be akarja írni magát a világtörténelembe. Ez a kétségbeesett küzdelem, amit a fennmaradásáért vív,
éppen arról árulkodik, hogy milyen jelentéktelen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Giovanni Alba: "Mosogasd" a bolsi idiotizmusotokat, bolsiék gyagyása! Az "jól áll" neked!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:08
Ez most valamiféle válasz akart lenni? De mire?
Gyagyás vagy, nem szégyen az, még csak nem is neked kellemetlen, de ha egy mód van rá, ne szemeteld tele a kommentfalat a gügyeségeiddel.
Ha értelmeset, témába vágót nem tudsz írni, akkor inkább maradj csendben.
Ezt a sportszerűség napot benézted, nem bírod elviselni?
Jó szándékkal kisegítettelek, erre te engem köpködsz?
Szerinted ez normális?
Szerintem te nem vagy normális.
ómió
@Giovanni Alba: Ha még egy választ se értesz meg, bolsiék fajkreténje, nincs miről polemizálni! Még, hogy "kisegítettél"! Te, a bolsi "tévedhetetlen"! Ez jellemző rátok meg a csőlátás!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:33
Kicsi gügyém, akkor kezdjük az elején. Nem értetted (miért is nem vagyok meglepve) mi a probléma a doktorminiszterelnökúr világrengetően jelentőségteljes ötletével, a sportszerűség napjával. Idéztem neked a cikket, amit magadtól is megtehettél volna, ha nem lennél ilyen gügye. Erre felháborodtál, hogy neked elég lett volna a rövid válasz, miszerint ez a nap már van.
Megjegyeztem (továbbra is barátságosan) hogy ha a cikket nem bírtad elolvasni, akkor a rövid választ meg sem értenéd.
Erre jött a hőbörgés a reklámok miatt, amelyek megszakítják a sorok folyamatosságát, és összezavarják az olyan gügyéket, mint amilyen te is vagy.
Valamitől elöntötte a fos az agyad helyét, mert innentől kezdve jött a tőled megszokott acsargó hörgés, miszerint én libsibolsi meg (ez a kedvencem te bélféreg) fajkretén lennék, mert miért hívtam fel a figyelmedet arra, hogy baromságokat beszélsz.
Igenis kisegítettelek az idézettel, de neked erre csak az a válaszod, hogy elborultságodban mindenbe és mindenkibe belemarsz. Nagyon sanyarú gyermekkorod lehetett, mindenki téged gúnyolt és csúfolt, mert már akkor is ennyire agyatlan bunkó voltál?
De mondd, miért is beszélsz rólam többesszámban? Orvosod mit mondott, gyógyítható?
ómió
@Giovanni Alba: Ne merülj el a zagyvaságodba, még, ha a szar már elöntötte is az agyadat! Talán még marad belőle menthető! Ha meg valaki azt tünteti el (a mondandóját!) egy km-es reklám mögé, amit mondani akar, akkor egy hozzád igencsak hasonló fajkreténné válik! Ennyike! De látom, mindez nálad "nem gyógyítható"!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 14:01
Szegény kicsi gyagyáska, rám hányod az epét az értelmező olvasásra való képtlenséged miatt. Nem baj, már így könyveltelek el magamban, egy értetlenkedő, kötözködő okostóbiásnak, akinek a kifejezés készlete jól láthatóan újrahasznosított elemekből áll.
Jó neked gyagyás, nincs eszed, nem kell gondolkodnod. Csak az a kérdés, miért akarod mégis ennek látszatát kelteni?
Rámutattam a hiányosságodra (mert olyan bugyuta vagy, hogy magadtól nem vetted észre) erre nekem támadtál, mert nem a segítő kezet láttad. Ez az elvakult gyűlölködésed egyszer még ártalmadra lesz, de akkor majd ne nekem pityeregj, én figyelmeztettelek.
Most figyelni fogom, hogy a következő hozzászólás féleségedben mennyi lesz az enyémből átemelt részlet. Szóval inkább szedd össze magad uborka, különben szégyenben maradsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.