Az FTC sportolója hétfőn a lehető legnehezebb ágon, szenzációs meneteléssel jutott a fináléba Előbb a kazah Adil Oszpanovot, aztán az olimpiai címvédő japán Otoguro Takutót, majd az orosz Samil Mamedovot verte, az elődöntőben pedig az irániak címvédőjét, Rahman Musza Amuzadhalilit múlta felül. Ez utóbbi sikerrel olimpiai kvótát szerzett és karrierje eddigi legnagyobb sikerének kapujába ért.

Forrás: sportexpert.hu
Feltöltő: KInyo29
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
és fölált néki reá? kicsiket bír beszéni magyar? kubatov lista már megtanulni?
gamer
A kurva anyád orosz geci !!!

Orbán, már kisajátított, meggyalázott és a fölbe taposott szaros gumicsizmával mindent, ami a magyarság közös értéke: 1948, 1956, augusztus 20.-át és a munkája beteljesedéseként meggyalázta a magyar himnuszt is.

És még mindig hatalmon van ez az elmebeteg állat...
Döbbenet !!!

Ezek után már csak egy mondanivalóm van: A KURVA ANYÁD, MAGYARORSZÁG !!!
szegény hazám
Az igazán "szívmelengető" amikor egy-egy NB1-es meccs kezdése előtt elhangzik a Himnuszunk, és a csapatokban akad legalább két magyar játékos is. A többi meg unott pofával álldogál. Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok. Nem is tudom ki szokta volt mondani, de akinek ez köszönhető, az az igazi Magyar.
pultosjocó
röhejes, lassan a kokárda után a himnuszt is lenullázzátok fidkányok...
balos
@pultosjocó: Nekem már régen a halotti sirató az említett költés!Nagyon illik a mostani rendszar tevékenységéhez!A következő vészt nem Mohácsinak hanem Moszkva--Isztambul-Pekingnek fogják emlegetni!
KInyo29
@szegény hazám: csak a Megyeri úton játsszák el NB I-es mérkőzések előtt a himnuszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.