Lassan 10 éve, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett, ám a család és a hozzátartozók alig nem beszélnek a sportoló állapotáról. Schumi ügyvédje most elmondta, miért.

Megtörte a csendet Michael Schumacher ügyvédje a legendás F-1-es pilóta állapotáról

Fotó: MTI/Beliczay László

Még a barátok közül is csak néhányan látogathatják Schumachert, emiatt a egykori menedzsere, Willi Weber is neheztel a családra, mert nagyon szeretné látni a legendás pilótát.

Felix Damm, Schumiék ügyvédje adott választ a titkolózás okára.

Sokat mérlegeltük, hogy helyes lépés lenne-e adni egy jelentést az egészségi állapotáról. De azután sem lenne vége, állandóan újabb és újabb "vízállásjelentésnek" kéne követnie. Egy-két, három hónappal vagy akár egy évvel később újra rákérdeznének, hogy néz ki most – magyarázta a család ügyvédje, aki amondó: a hírzárlatot illető gyakori kritikák ellenére "az igazi rajongók túlnyomó többsége el tudja fogadni, hogy nem tudja pontosan Schumi hogylétét". A kíváncsiság persze nagy úr, de a Schumacher sorsa iránti óriási érdeklődés miatt a sajtóban olykor túllépik a szenzációhajhászás határát

- írja a Borsonline.hu.

Forrás: Borsonline.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Sajnos nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljük a volt kiváló sportoló állapotát. A baleset óta eltelt 10 év, a nem változó titkolózás, a volt sporttársak elzárása a betegtől, ez mind arra enged következtetni, hogy az állapota finoman szólva is nem jó. Az élete(?) vegetálás lehet és ezt az állapotot is nagyon sok pénzből tudják fenntartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.