Molinóval álltak bosszút a kézilabda „hátbaszúrásáért”.

Kubatov egy félreértés miatt uszította a Mahartra a fradistákat, meg kellett erősíteni egy hajóállomás biztonsági szolgálatát

Kép: Kubatov Gábor / Facebook

A Mahart-Passnave kft. megerősítette a Belgrád rakparton működő nemzetközi hajóállomás biztonsági szolgálatát, utasai, személyzete és a vagyontárgyak védelme érdekében, miután január 26-án hajnalban ismeretlen személyek figyelmeztető molinót helyeztek el a kikötő bejárata fölé – idézi a cég közleményét a 444.hu. A molinón az áll:

El a kezekkel a Fraditól!! Bényi takarodj!

Két nappal korábban Kubatov Gábor egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a Mahart Passnave Kft. nem szponzorálja tovább a Fradi női kézicsapatát. Posztjához mellékelte a Mahart Passnave vezetőjének, Bényi Szabolcsnak a fotóját is, aki – mint Kubatov fogalmazott – „mit sem sejt a nemzeti érzésekről”, valamint „hátba szúrta” a kézilabdázókat.

Később azonban kiderült – mutat rá a 444.hu –, hogy Bényinek semmi köze a szponzorációról szóló döntéshez, azt ugyanis Lázár János építési miniszter személyes utasítására bontotta fel a tárcához tartozó cég. Ez azonban a jelek szerint már nem minden fradistához jutott el.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Európa nagyon, de nagyon messze van.
Kubatov bocsánatot kért már Bényitől?
Elmondta már a kopaszainak, hogy Lázár utasította?
Na most képzeljük el mi lenne ha nem orbán meg a fidesz nyerne? És ha egy barom megölné Bényit, hogy rendezné le ez barom magával???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Péter2
@Nyírfa: Ezek egytől egyig elmebetegek .
sokanvagyunk
Most akkor mennek a minisztérium elé?
rücsü41
Ha Kubatov jogellenes megmozdulásra buzdította a Fradi szurkolókat , akkor bűncselekményt követett el, amiért felelősségre kellene vonni.Itt egy Tényi István kellene , aki feljelenti az elnök urat a cikkbeli magatartása miatt, de hát a baloldalnak nincs Tényije.A megerősített biztonsági szolgálat azért valamire bizonyíték.
Clavigo
@sokanvagyunk: előbb teleszarják az Andrássy utat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.